Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

To sou skoky v počasí, to sou skoky. Předefčírem f péřovce a dneska v plavkách, to je maso teda 😀 Já sem připečená – páč jsem šla k sousedkám s kávičkou, na kterou jsem je pozvala a bylo to mooooc prima povídání se starou paní. Jsem ráda, že je takhle v pořádku a taky jsem jí vysekla poklonu, že je sekáč, jak se s tím poprala. Supr je, že s chodítkem se vybatolí na zápraží a může si posedět venku. A s káávičkou jako vod profíka 🙂 Prima to bylo.
    Ráno sem byla nějaká aktivní aktivistka. Sem to doma šécko poklidila, že až přijedeme dneska pozdě domů z chalupy, aby bylo „naklizeno“ v tom hegeši stěhovacím 😀 . Minule pršelo, takže se nesekalo a tudíž jedem dneska, kdy bude těch 300000 stupňů a já na tom traktoru zdechnu.

A mám takový nějaký věštecký tušení, že v brzkých dnech by některej z našich čoklů mohl mít velkou radost, dámy. Čoklů máme dost, tak kterejpa to asi bude?

KUUUUS KUUUS
    posadit do jehličí. Bože, ledva vykouklo jaro a já tu straším s Vánocema.

Tys můj člověk!! 😀 😀 😀 Jehehééé nejsem samáá! Nejsem! A dárky už máš? 😀

jejich vanilková bývala také nedostižná,
    miluju vanilkovou, starou poctivou. Booože dala bych si. A pamatuješ kopečkovou do takový tý mističky z oplatky?

až se přežereš tý ruský, tak když se budeš chtít plácnout přes kapsu – mají tam kelímek s vanilkovou. Označení bio- což není podstatný, jen jako poznávací znamení. Tak ta je taky dobrá, stojí asi 60 káčé teda.

Dennyky
    se nerouháš, já jsem přípálená a myslela jsem fčéra že cípnu i čokle mysleli, že cípnou a to jsme jen šli prostě loukama. Tak jsme zalezli do lesa a já se pak musela drápat do hroznýho krpálu a měla sem batůžek plnej dřívího a myslela sem, že zdechnu – teď bez nadsázky. Uďálo se mi – asi díky předchozímu přehřátí tak jako krapítek divně. Ale protože sem nechtěla zdechnout v tom lese, že aby čokle se dostaly domů v pořádku, tak jsem se pochlapila, vysápala se k silnici a pak už jsme šli po rovince. Ale hnus převelikej to byl teda.

No jo tvl ty máš dvoubarevně vočovýho kapra! To je jak ty plesnivý bordery, co maj taky každý voko jiný!

Mílo – to jste byli kousek od nás – a´t už od chalupy, nebo od Domečku. Moc krásná fotka!

Maya
    jako trhám listy želvám

trhej i sobě – ty malinký mladý a ščavnatý- 5 lístků denně a čistíš si tělo.
    já si zrovna ráno, natrhala do práce čerstvý kopřivy a pár květů pumpilišek do čaje – mňam. Už umim trhat kopřivy holou rukou.