Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

MirkaD

Fifi-jo,jo,ono,s ní je to divný,ona jak má víc kuřecího víc dní po sobě tak blinká-normálně kuřecí z polívky-jako Martin udělá vývar,dá tam 2 ty směsi kuřecí+2 stehny-psi mají maso na několik dní a já za dva dny dám půlku rodičům,nebo se Dafině uvaří hovězí třeba, Žeryk má z polívky a Dafi má to druhý
    pak když dostane něčeho vác než obvyxkle-i když to chce a miluje-papriku a tak,
    ona je prostě pes co furt bleje,jak by řekl Herriot,
    jinak zánět dělohy a tak…+slinivka
    několikrát jsme byly po hárání na veterině,vysolily 700 aby jsme zjistily,že jí nic není-já doma zas za vola,že hysterčím zbytečně-no to mi nevadí-lepší zbytečbě,než pozdě
    to poprvní bylo na podzim před asi 3 lety a to furt bylo-sádlo,samý sádlo,všude samý sádlo-jak ten pučmelou v tom večerníčku….
    tak to jsem ju tenkrát zhubla za velkých fyzických mých objetí-jakože u Dafiny se člověk musí snažit aby se hejbala a hejbat se taky,sednou na židlu a házet hračku jak u Žeryka fakt jako nehrozí,takže to bylo na krev z mé strany….
    jako,že normálně bych šla ze psama nějak kouzsek+cvičení a dom
    a takhle jsem se furt strašně snažila aby se hejbalaaporty z kopce,obíhačky a tak,a u všeho jsem se musela hejbat já…
    jinak,Dafinu miluju,milivala jsem Killynu,i Btty je můj miláček,i když je rodičů,ale fenu už nikdy právě kvůli hrozbě zánětu dělohy…
    jinak Martin mě u ní ještě říká,že ona blinká,že to moc hltá,tak asi pořídím protihltací misku,
    -no jak říkám,dneska už dobrý
    jo hovínka měla včera dobrý,
    na veterinu pochopitelně pojedu xkrát zbytečně než aby bylo jednou po psoví
    jinak hárala někdy v lednu,takže to k háraní už být nemůže,ne?
    -jinak 2 dotazy-něco spolehlivýho na klíštata-jak je debilně šedá,tak klíště vidím až velký,-pipety moc nezabírají
    rodiče u psů mají obojky a taky klíštata nic moc
    a to mají obojky za 800kč
    -a nějakou kloubní výživu pro Žeryka?ráno je ztuhlej a pajdá,než se rozejde
    a kloubní výživu pro mě….-jestil je něco pro lidi…