Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

MirkaD

k té rehabce-musela bych ji mít před prací,nebo po práci,a to si takhle dokážu představit jen něco nenáročnýho-magnety,nebo elektroléčbu,nebo ultrazvuk,prostě něco na chvilku u čeho se nenadřu
    jako nedokážu si představit,že bych šla ráno cvičit+něco ,pak dom a pak odpolední,to bych nedala
    párkrát jsem měla v BK rehabky,kdysi,to jsem měla nescopenku,jednou 2 týdny v tahu-ráno cvičení na míčích,pak na karimatkách,pak bazén,
    a jednou několikrát v týdnu asi měsíc-taky cvičení,bazén a elektroléčba a byla jsem po tom děsně zničená,chodit k tonu po cvičení do práce si neumím představit a na propustky tím,že máme na směny se u nás nehraje…
    takže cvičení u práce ne
    jako chodila jsem na kraniosakrální terapie před 4 letma-to bylo hodinu,ale u toho se leželo,bylo to po práci,tak to šlo
    jo,včera jsem si přistřihla vlasy a v pátek jsem teda přistřihla Dafině ty stehýnka trochu a ty závěsy na zadních nohách+bříško,a zjistila jsem,že má teda dost hubený zadní nožky,to Žeryk má s toho běhání za balonkem stehna jak kulturista,i Dux to tak,měl dokud měl teda 4 nohy…
    Černejčaj-krásný fotky ze křtin,z kraje lesů vod a strání-no to jsou vlastně Bílovice,že,no nic

Kachna-ještě se zbavuješ dětí?
    Denny-to je blbý s tou elektřinou,co potraviny-přežily?
    PetraK-těším se na video s traktůrkem!