Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
taak včera blo divně Dfině
ona je chabrus na …na žaludek
na nervy su chabrus já…
takže já včera volnej den
večer předtím jsem si 2 hodiny četla-držela jsem knížku-a už mě 2 dny z toho bolí zápěstí bomba to moje zdraví…
nic no
takže včera volno,jdu ráno ze psama k hájence,okruh v lese a od lípy dolů
nahoru se táhli
v lese Žeryk si nehrál s větvama a nedělal kung fu-házení větve nad hlavou
Dafi nebrali pařezy…no směrem dolů běžela,doma odpadli,jak kdyby byly venku hromadu hodin
pak Dafi poseděla na dvoře a k obědu oba dostali trochu granulí a teplý vajíčko natvrdo,a Žeryk nic a Dfi do večera divná…
já ráno rychle vyprala,pověsila ven věci z práce,
venku celkem teplo,,v poldne jsem to skoro suchý a posraný-to je furt ptáčci tutununu,dáme vodíčku,dáme krmení,dáme 2 krmítka,a jééé už přilítly vlaštovky?
a oni mě svině serou na oblečení vpraný…
no nic,tak jsem to v poledne sklidila a sjela na otočku do města
jen tak na 40minut,no málem jsem zmrzla,se ochladilo,studenej vichr a začalo pršet-já jen triko,svetr a bundu…,no nic
koupela jsem si sůl do koupele-ta je pro mě důležitější než sůl do kuchyně!:D
dárky kamošce k narozkám-takže květinářství a obchod s dárkovým zbožím a hupky šupky na bus a dom
venku se rozpšelo,tak jsem zalezla dom,pustila si…..
né plyn né furt ,topíme elektřinou!pustila si koledy,zapálila svíčku a šla si číst
Dafi furt chodila,sedala,lehala si,a neviděla co by,odpo jsem s nimi šla chvíli mezi pole,trochu jsme si pohráli,to byla veselá,chtěla i aportovat a tak,tak jsme udělaly hledej-ztrtil s kramlíkem-to je úlet co já v té vestě nosím za kraviny…,na dvoře se vyblinkala a doma zase divná
večer jsem je šla trochu vyvenčit za zahradu a chvilku jsme si hrály na zahradě-to se přetahovala s Žerykem,dobrá nálada,všechno-a doma zase divná
já už z ní byla taky divná…
večer jsem dala dietku,radši
dnes ráno jsme šli ve vichru-kurna mě ten vichr fakt s…,tak ve vichru ke křížku a zpět,daly jsme si 2 pachový čtverečky-Dafi už veselá,hledání ztracenýho kramlíku a šli jsme dom
doma trochu domácích povinností a hurá na odpo
pejsci místo snídaně dostali jezt v poledne maso,a v pohodě
v práci zase předělaná docházka-zase mám v pondělí-sem měla mít volno,směnu navíc
tak jsem se vztekala v kanclu,že směnu navíc a ranní k tomu,když mám něco domluvenýho
no pak to se mnou vedoucí řešil na kase u markování,takže v po mám na odpo,měla bych mít volno ve středu místto pondělka,tak se modlím,aby to byla pravda a zas někdo neomarodil,nebo nedostal paragraf na dítě…
já nechcu směny navíc a hodiny navíc,já su ráda,že su ráda,
no lidí moc nebylo,sem to čekla horší,
všichni byly i docela milí,s některýma i sranda-ehm,paní říkala,že dlouho neslyšela se tak srdečně zasmát jak dnes mě,když mi zděšeně říkala,že nechápe jak tady na Moravě!!!!může někdo pít plastový víno,a že její kamarádka to pije…,no nic
večer jsme uklidily a zástupkyně mě hodila kousek autem,no kousek,k domu dětí,ušetří mi to 20 minut cesty,že spíchá dom,tak i tak je to super,že jsem to nemusela jít celý pěšky,doma vyvenčit zvěř,dostali maso z rýží,a dělají,že jsou hodní-hahaha