Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

To má čajda krásnou květenu na fotkách, co? Taky jsem z toho byla unešená, nejvíc z těch úplně na začátku, jak píše Zlatka. To je prostě čistá nádhera. Úplně to z toho dejchá. A já dneska – ešivá nebude teda pršet , budu dělat jézeďáka, protože budu zase jezdit na traktůrku. je to hlína milé děfčice a děsná prča. Jen mám občas obavy, že se překlopim,jak to máme členitý ten povrch. Minule jsem nedala vědít, jak a co, protože to bylo těsně před tou oeprací.A tak napíšu článek. Bude krátkej – asi ?? – páč jsem jezdila krátce, neb začlo pršet, ale MÁM DOKUMENTACI. Taky krátkou ale máám! I hejbací! To je co? Jen jsem vám to zapomněla říct.

ČÁÁÁÁJDOOO VYPADÁ TO, ŽE NA DOVČE NEUMRZNEŠ. Ale paní Honsová, nebo jak se to meteoroložka, s kterou se furt oháněj na Seznamu, je u mě divná pani, protože ešivá tvrdí, že konečně se dočkáme normálního jara, kdy teploty budou 25 a nad,tak jako promiňte na jaře není normální – tedy nebývalo – aby bylo douhodobě 25 a nad. To jsou – tedy by měly být – podle mě letní teploty. Co je ke 30 už je tropiko – tedy zase bývalo tropiko.

Dennyky
    na ty držtičky zvědavá ve skutečnosti,

no …curiosity killed the cat – víš to? 😀 😀