Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fifi

Se potrebuju vykvoknout, tak tu to mate, Troldi hlaseni po delsi dobe. 🙂
    Vcera to byly tri tejdny, co jsem ho na pokraji sil fyzickych i psychickych odvazela z kliniky. Prijde mi to dyl. Fyzicky je docela ok, unavi se driv, hlida si vic Ruzici, aby na nej nedelala bojovy najezdy a ja ho mam uz za total suchej zip, denne se i v noci chodi presvedcovat, ze tam jsme. To je vse v poradku, zavislacek.
    Jen s manipulaci s jeho telem bylo potreba zacouvat xy kroku zpatky – po zazitcich z hospitalizace (nic ve zlym, bolel ho pes, rachot, leky, cizaci – ale prvotridni pece) se nejak seknul v tom „freeze“ nebo i „fight“ modu. Takze tapacky utirat postupne, hystercil velmi, ted uz o neco min. Ouska omrknout, druhej den i vycistit.
    A dneska ostrihat drapky, bo ty jeho paznehty prerustaji velmi. Tak to byla trosku bojovka. Rekla jsem mu, co se chysta a schoval se pod stul. Na prani vylezl na gaucisko, ale vytrestenej pohled, nevnimal, byl by asi i seknul hubou, kdyz bych na nej tlacila. Tak proc to hrotit, radsi jen prohlidnout brisko, podpazitka, podkrcitko. Zacal dejchat a odfialovely mu oci. Druhy kolo za chvili uz bylo fajne, potrebny drapaky zkraceny sice o min, nez bych chtela, ale i to se pocita. A von vam mel sam ze sebe takovou radost, ze to zvladnul! 🙂
    Pristi tyden mu zacnu mixovat postupne pozvolna vet dietu s novejma granclema, do toho vyvaruju kruticku, kujatko, kralicka atd, bobky ma ukazkovy. A proc se musim zrovna ted v noci vykvok? Neb jsme se vratili z protapky, konecne prestalo foukat a ja si s nim jela to kolo ohledne cisteni tlapek a pak drapaky smik. Takze dobre rano. 🙂