Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

MirkaD

Z-zlatko-bud je to nová cizokrajná kytka-alá německý ovčák:d
    nebo je to ANDY:-)))
    jinak-Martin má ted odpo,takže dojede před jedenáctou v noci a jde chvíli kam?
    no ano jde chvíli na terasu…
    a já mu říkala,že je mě blbě-tak on at si dám masírovací plštářek,ten nechcu,protože mě nepomáhá…
    a pak,že mě namaže mastí,ale rychle,tak jsem mu řekla,že rychle nechcu nic,takový to-naplcám tam za vtřinu trochu masti a nazdar tak na to mu jako fakt kašlu…..
    Černjčaj-no jo,ale jsou na světě šikovnější lidi než já…
    práci zvládám s odřenýma ušima,zubama,domácnost-děkuju bohu za malej barák
    ze psama to zvládám tak nějak proto,že se je snažím dost unavit i psychicky
    jakože tam kde by s nima ten zdravější nezničenej člověk šel na vycházku
    tak já jdu na chvílu ven-i eda hlavně kvůli sobě abych mohla chvílu čumět na stromy,pole,nebw,trávu
    jakože,kdyby se mě někdo nabídnul,že mi ze psama bude chodit a já s něma třeba týden nemusím tak to zas ne
    já musím aspon na chvílu vypadnout ven na vzduch z baráku,ze čtyř stěn
    poslouchat ptáčky,dívat se na mráčky,
    sledovat rozkvetlý stromy,kvítka….
    vlnící se obilí ve větru…
    a v tu chvíli jak dnes,když jsem šla ze 3 psama-přidala se Betty rodičů,šli jsme ke křížku,a dolů směr k rybníčku a pak navrch ke křížku a zpět,a já šla -Betty valila dopředu na 4metrovýn vodítku,kolem ní mí 2 pometla,vítr si hrál s korunama stromů,mraky neviděly jestli se mračit,nebo se roztrhat…
    motorky směr lípa svištěly na trati…-prava bez nich bych se obešla..
    tak když jsem takhle šla ze všema třema-Betty nadšená,že je se mnou venku,protože já s ní vždy trochu cvičím,občas mám jiný pamlsky než rodiče…
    taky chodím i jinam než oni
    no když jsem byla mezi těma polama s těma psama,tak jsem si řekla-jo ted su štastná…
    to já tak někdy mám,že si to uvědomuju a říkám i …
    na zahradě si trochu poběhali,zaštěkali na okolí
    já hodila párkrát Žerykovi hračku-aby viděl,že se nháže jen s Martinem,s tím,že já hodím párkrát a konec
    a šlo se dom…