Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak sem tady! A jsem krapítek nervní, neb Rumoušek má dneska premiéru. Ovenčen, namatlán měsíčkovým olejem a zabalen jak housenka 😀 . tak doufám, že se bude chovat tak jako doposud- tedy rozumě. Konzultováno s panem dochtorem ještě fčéra večer. Tak snad.
Fčéra odpoledne jsme šli na prochajdu pěkně ve třech, aji s Taliprtkou a bylo to supr. krásný počasí, teplota tak akurát a RUmiček byyyyl táááák ščáááástliiiv, brouček můj malinkej. 🙂
Nebyl by někdo tak hodnej a neuďál by vejcuc? Já to asi nestihnu dočíst. Nicméně Ferinku smutně hledící do krabic jsem zaregistrovala 🙂
Zlatko
Až to budou jednou vyklízet…
🙂 to je prostě na každý půdě, protože tam je volnej prostor. My v Domečku našli poklady!! Třeba je tam i malej chemik – hra, co jsem měla jako malá, mikroskop a jiný blbůstky
černej čaj
ale posrala sem vzdelani
to já taky, ale už před stopadesáti lety – měla jsem jít na tu zemědělku tehdy a ne do kanclu.
to šécko jídlo na obrázku si poneseš? jako naráz? a věci a stan a vodu………to šécko sama????
musi to pro tebe byt na psychiku narocny
ve dne v pohodě, ale v noci. moc se nevyspím, jakýkoliv šustnutí mě aktivuje a nejhorší, je, když se začne Tali v noci drbat, to dostávám infarkt, páč není v mý moci obratem lokalizovat, odkud to jde.
Fifi
my se radši sečetli hnedle na začátku. Resp. sečetnul nás Brtnik, páč tou dobou byl zrovna u počítadla a stejně ví šécko úplně.
slo to pekne a rychle.
jo brtnik to taky hodně chválil. tak aspoň něco v naší republice funguje. Včera jsem se hrozně ale hrozně vytočila u toho pořadu o labskooderským kanálu. Ty dva šmejdy už by fakt měl někdo odstavit, to není možný, co oni si dovolujou. Přes to, že celej Moravskoslezkej kraj je proti, hejtman, starostové atd – protože to nedává smysl, napáchá to víc škody , než užitku, navíc v dnešní době, kdy není voda… zničí to přírodu, tak ty dva smetáci si to prosadili? A to přes to, že hejtman, starosta – oba za ANO -tedy nenaslouchá ani vlastním lidem. Jen se nechá vodit od toho alkohplika v rozpadu, protože vyšmeluje svoje výhody. Ach bože, to jsem se zase dodatečně donasejřila, promiňte mi to.
Rumik uz ve svy kuzi. (Teda, necely. 😀 Prdon, mi to nedalo.) Tak at zejtra zvladne pobyt o samote v klidku. 🙂
😀 no sice nejni ve svý celý kůži, ale zase má na kůži Tři sestry – resp. už jen jednu, protože ten zbytek pan dochtor opravil, ale ta jedna ta tam je 😀