Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
já si ve středu dopřála odpo vycházku s kamoškou s basendžíkem,ke křížku,od něj mezi polama kus dozadu a zpět a na knci pokec v sedě na pařezu,bylo hezky,teplo
basendžík zhubl-kilo vody je kilo vody…
k večeru jsem s nima ěla na rychlovyvenčení+pohrát na zahradu,takže středeční volno takové vycházkové psí
včera ranní,byla jsem teda dýl,protože zase jedna kolegyně nedošla na odpo…
celkem dost lidí…a už sem toho měla dost teda,s odřenýma zubama ušima jsem stihla Vyškovák 3 at jedu aspon kousek busem,škoda teda že mi to neušetří ten obr kopec
venku docela teplo,tak jsem došla jak kdybych vylezla ze sauny…
k večeru jsme šli ze psama ke křížku a obr kus dozadu a zpět,
pak Martin s Žerykem 3 hodiny na terase,a já pouklízela,potelefenovala
no a dnes ráno Martin odjel do Brna k jednomu Mudr a dopo mají očkování ve Vyškově-on a rodiče
já ráno vycházku k hájence,v lese,nahřát se u stromečku,poobjímat,pomodlit se-se modlím zásadně v lse,mám to jak chrám
pak za lípou s každým psem pachovej čtvereček a šli jsme dom
venku hezky,teplo,vůbec se mi nechtělo chodit,ale taky se mi nechtělo dom… no trochu dýl jsem venku byla no,ale zase stará písnička-oči by sli,a šli a šli a daleko a přdaleko a moc daleko
a nožičky,zádička nnnneeeeeee,chodit daleko nééé
na h….toto…
Černejčaj-začínají konvalinky,zatím teda listy,ale zase budou plantáže pokud neuschnou jak jeden rok,ale květen by měl být chladnj a deštivej
co poradit na sebe přitom jak já to přeháním s vrstvením oblečení,to nevím
jako i kdybych nakrásně dala 20kiláku denně+spaní venku a další věci tak bych musela beze srandy táhnout pojízdnou skřínku s hadrama
jen těch věcí co mám ve skřince v práci….
masakr…
Maya-ty si chytrá a šikovná holka-šiperka mě zaujala,akorát už je na mě trochu moc pidi-ale tak kdyby pes měl aspon přes těch 5 kilo a tu horní hranici výšky…
já vím,že mám malý plemena
ale vždycky jsem měla kolem desti kilo,Gero měl 36 cm v kohoutku
a na lidi už trochu budil respekt,ne že by byl velkej,ale už neměl tu roztomilost malýho psa
na Dafi se mi lidi vrhají a hladí často bz ptaní,to už u Gera teda nebylo…
jako malý plemeno jo
ale zase něco jak čivavu,jorka,krysaříka-to ne,to už je moc pidi
no a u šiperky mě odrazovalo,že blíží víc k těm miniaturním
jinak se mi líbí
jako kdyby to bylo velký jak Dafča tak jo,ale menší už bych nechtěla
letitý zkušenosti s pidi psem mě lehce poznamenaly…
Denny-tak snad se příští týden dovíš nějaký rady,dobrý rady teda,
budu držet pěsti!