Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
začnu Zetkem 😀
teda Zlatkou-inovace bez legrace,aneb Babica žasne,Polraich už se ani nediví…:D:D:D:D-doubrou chut má milá dobrou chut,necht se ti snívajů krásné sny,dobrou chuuut
ehm,to je vlastně dobrou noc…:D
tak nic no
Fifi-ale ona byla otrimovaná před měsícem,tak,že ji záda slezly na holou kůžu,mazec,a dlouho btrvalo,než ji tam cosi narostlo,je fakt že ji nešel moc otrimovat krk,ale je nakrátko,akorát je jaksi rozježená,ale jako stsrst jak svetr jak mívá v zimě nemá,spíš to dělá to,že je na fotkách furt zepředu a jak mi nešel ten krk moc+kolem náprsenky,tak vypadá chlupatě,ale má to trochu zkrácený i strojkem,
právě nevím,jestli jui po otrimování mám celou sjet strojkem nakrátko?
jako otrimovat co jde nejvíc a pak vzít strojek a celou sjet strojkem,takže to by měla všcko stejně dlouhý,no nevím no
vy česávám stehna všema těma hrabičkama,furminátorem,kartáčema,ale je fakt,že mi moc nejdou stehýnka u ní,no,asi jsem je měla vzít trochu strojkem,
nebo místo hrabiček zkusit motyčku…rýček…:D
-no Martin,Martin si prstě na tu tersu sedne s pivkem,cigárko a sedí….
když by to bylo přes letní,jarní měsíce,kdy se tam dá sedět,tak bych tam seděla,četla,česala pséky a tak,ale on je tam jaksi celoročně,
a když tam tvrdne v tu dobu,kdy já přijdu z práce,což je třeba ve 3-do té doby měl času dost pro sebe,najíme se,chvilku si lehnem,a a on jde pak sedět na terase,tak to je společně strávenej čas v tahu…
jasně,mám uvařený,byl na jedné vycházce ze psama,umyje nádobí,nakoupí,no jo,no…
tak si prostě musí odpočnout,že….
Denyky-držím palce z MUDR at ti nenapíše PUDR!
ale at ti pomůže!
Maya-tý jo ani mě nemluv,su z toho Martina vedle jak ta jedle
jako,vím,že mi na rehabce říkali,že hodně jsou ze zádama dodělaný lidi z knclu
jako dělala jsem práci ve stoje-v oekárně+studená kuchyn
nádobí v hospodě
dělala jsem práci v sedě-na lince-u pásu-a jo je to záhuk na páteř -krční-furt stejný pohyby 8 hodin,stereotip
ve stoje zas bolí nohy+mě bederní páteř
nejlepší je mít střídavou práci
já osobně bych nedala zdravotně 12+práci ve stoje se zádama,to vím určitě
ale jinak mám vyzkoušený všecko…
-prostě každá práce má svoje no
-jo chybění peněz to je u této práce nevýhoda….
jako občas se to stane i s někomu z kolegů-zase se tím nikdo moc nechlubí
jen já na sebe všcko řeknu:D
ale jako nejsu jediná….
ale prostě toto je naprdlačku…
PetraK-a paní bude veliká traktoristka!!!!
famozní-už ju úplně vidím,jak ladně krouží po trávníku-ooo štastná to žena-vlastní trakor sen modrní ženy 21století..!
tak seš šikula,kdyby si někdy u nás v rodině někdo něco takovýho pořídil-tak já v tom zbourám plot,kurník,zajedu slepice….uf….já su žena nebezpečná…
jinak držím palce,malíčk i ukazováčky všem-Troldíkovi,Rumíčkovi i Denny!