Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tož dnes dvanáctý den a Rumouš dostal ráno tak po držce, až se radši zdekoval i Mouses, jak s Tali rozčílila.

Dennyky má dneska klouboodborniky, tak jí držíme palčáky, aby to dobře dopadlo.

Chce se mi ukrutánsky spát a tak jsem si dala kafe – bezkofeinový 😀 😀 , jsem jelitooooo. No ale to nevadí, mozek se dá voblbnout,takže jsem mu vysvětlila, že to nemá řešit a má bejt vzhůru jo a vod zejtra budu motorizovaná. Přivezou mi…………………….pšššššt……………traktor 😀 😀 já budu mít svůj vlastní traktor! Já už to vidim, sedim důležitě točim volantem, dělám drrrrn, drrrrrn, sekám trávu a piju u toho prosecco 😀 . To byl náš sen s Kristýnou 😀 taaa by měla raadooost, určitě by přijela, přivezla by bednu prosecca a střídaly bychom se v sekání 😀 Je černej, dobře jsem ho vybrala 😀

Krom Dennyky držíme palce taky Troldiky, aby měl pěkný výsledky

Obojí přání se mi pěkně rýmujou.

Já sama jsem tak trochu v hajzlu, ale dělám, že jsem z hajzlu venku, že se nic neděje a moc fšem děkuju, že na něj myslíte.

Doufám, že jak Dennyky, tak Fifijová, pak dají vědít.

Černej čaj
    já se Ti nedivím, že se bojíš, je to hnusný, něco takovýho zažít, mně se pak taky nechtělo chodit do těch míst, kde se to stalo 🙁 a co Ferri venku – v pohodě?

Dneska nam cestou do prace 2x nedal prednost naklada
    nám zas hodila krutou myšku nějaká bába za volantem, asi fakt érupce na slunci. Kdyby Brtnik nebyl převídavej a pohotovej, tak jsme se v tom levým pruhu na dálnici slušně potkali 🙁

Fifi
    A venku uz leze moon, je ho kusanec teda.

to je, vyfotila jsem vám ho na houpačce z větve 🙂

. Asi typickej priznak poskozeni (trvalyho ci docasnyho) slinivky, ze maj psiska pocit hladu, jak maji rozhozeny traveni.

ty jo to by mě nenapadlo.

Mirka D.
    a že se to nedá vydržet,takže to asi nepůjde

🙁 no,fakt jedině koberec.

že jsou to jen peníze,
    no jo, jsou to jen peníze, ale dokážou taky sakra chybět, takže se Ti nedivím. tohle a jka píšeš to házení se směnama, to je hodně blbý 🙁

ne sedět sám v kose na terase…
    von má na tu terasu nějakej návyk, což?

jo a Fifi má pravdu s tím okudláním Dafule, řekla bych taky, že pak ožije.

e letos budu pachat polni pych na celer a mrkev, sikovny
    nemám pole ráda, miluju louky, ale tuhlta možnost…. to se někdo má 😀 😀