Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
PetraK-no nevožrala jsem se včera ,to vůbec,normáln jsem to večer ořvala
vím,že jsou to jen peníze,že jsou horší věci,a že se mi to občas stává,ale tolik ještě ne
litr je dost peněz
do toho prostě jsme s Martinem řeešily,že jsme málo spolu-míváme protisměny+já víkendy v práci,a když su odpo po ranní doma a on si sedne na pár hodin na terasu,a ven už pak taky se mnou nejde….
no prostě klasika u nás-on potřebuje víc času pro sebe-jeho slova
já si myslím.že když má pro sebe 9 hodin o víkendu,tak zbytek může být se mnou,ne sedět sám v kose na terase…
no to je furt dokola u nás…
to že mě věčně z práce něco bolí,po práci se mě furt motá hlava,když si jdu v práci chvilku sednou na jídlo motá se mi hlava-taky bezva,vím,že je to od zad,jak furt sebou na kase mydlím zleva doprava,ale je to nepříjemný,takový stokrát nic umořilo osla….
-paráda,že Tali je rozumná holčička a nezlobí
s Rumíčkem držím furt palce a myslím na vás
Černejčaj-no,to je naprd,že se bojíš chodit ven,no já taky chodím radši s někým než sama a popravdě nejvíc se mi uleví,když za sebou zavřu bránu,tady je to s těma čoklama občas taky na nic…
takže tě chápu,no,já chodím na vycházky protože musím-jakože by mě piclo jít jen do práce a dom,ale su furt ve střehu,kde jde kdo s čoklem a tak,taky už to tady bylo párkrát akční….
jo což mi připomíná,že jsem chtěla objednat ten pepřák…
Martin třeba mě fakt nehce chodit naptoti ze psama přes dědinu,ani do dědiny se mnou kvůli psům na volno a na vycházky takový ty hlavní delší vycházky je to zde lepší na odpoledne,když jsou všichni v práci+so/ne taky ráno,a k večeru udělat jen akovou kratší vycházku a hrrr dom,protože večer a odpo tu chodí víc lidí a psi na volno a bez košů,a u některejch ta poslušnost nic moc…
Denny-šiškomaniak:D
Fifi-tohle musí být naprd hlída ty konzervy a jídlo a tak,chudák Troldíček,chudák ty-aby ses omylem nespletla a tak…brrrr
koukat na ty smutný oči-já chcu taky…njn,nevýhoda 2 a více psů
u jednoho by nezíral že duhej může a on nic…
držím moc na zítra palce!!!!