Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Brej den, snažim se být optimistou, ale ledva vypadnu z domova, tak mi to úplně nejde. A tak si říkám – venku je krásně, přežili jsme deset dní hárání, jedeme jedenáctej den, te´d to bude nejkrutěšjí, pak už bude dobře….už aby byl pátek a pak zase jak jazykem vo rozbitej zub narazim v myšlenkách na to, že vlastně nechci aby byl pátek, protože se bojim jako sviňa. Ale nenadělám nic, takže se nesmim bát a nervovat………… a takhle to jedu do kolečkaaa do koláááá, tralaláááá.
    Ale víkend byl supr. I přes to šécko. Tali poprvní do mě „nejde“ tzn. nevymejšlí debilitní hovádiny, když nejsem v pohodě. Ale předpokládejme, že to bude tím háráníčkem, jindy bych si to vyžrala. A nebo jsem tak dobrej kamuflátor. páč jindy bych si to vážně natuty vyzobala. Jak člověk není jistej v kramflcích = problém za rohem 😀
    Jinak mám pocit, že nedělám nic jinýho, než že stěhuju kytky ven, kytky dovnitř, kytky ven, kytky dovnitř………. Včera jsem přemlouvala naši třešeň, ať – když to vydržela tak dlouho, tak ať neblbne a ještě počká pár dní, páč už začla vystrkovat květy 🙁 .
    Jdu vás dočíst.