Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

MirkaD

tak mám za sebou hezkou sobotu a hnusnou neděli…..
    takže moje mantra-jsou na tom lidi hůř jaksi nezabírá…
    včera ranní od 5-14,00-klasicky pečení+kasa-bylo hodně zákazníků+jsme měli půjčenou zástupkyni,ale byla v pohodě,i tak jako jinak všecko až nklasicky bolavý záda,ruce bylo v pohodě
    dom pěšky s nákupem teda nic moc,ale dala jsem chvilku šlofíka a
    venku bylo celkem teplo,tak jsem poseděla chvilku na zahradě-Martin zasadil jarní cibulku-ty jeho kkaždoroční pokusy o pěstování mě fascinují…
    pak jsme šli ze všema 4 psama k hájence a za ni do lesa,s tím,že ráno to obešel-lípa/hájenka,no takže pohyb pejsci měli,ještě odpo vyřvávali na na zahradě
    vycházka byla teda zase trochu o nervy,protože psi rodičů jsou zvyklí mít snad po metru držku v čemsi,furt něco čuchají-oba,nebo na střídačku,jeden/druhej někde čurají/kadí-Betty ač fena tak čurá xkrát za vycházku,takže pointa je že se vlastně na vycházce furt zastavujem,což je něco na moje bolavý záda,kdy já potřebuju furt jít,a hlavně nestát no nic
    ještě cestou dolů Max fest vyjel po nějakým bulíkovi co jsme se míjeli a Martin překvapenej,že vyjíždí-vedl je on,já měla naše psy…
    no nevadí,že jsem mu říkala,že vyjíždí po psech at si dává bacha….
    rodiče pryč přes noc u vnoučat,takže poté co Marti ještě několik hodin seděl s Žerykem na terase,tak pak šel spát a jelikož psi rodičů vedle sami řavali jak tuři,tak spali u nás
    Martin-gauč složený s Mxem,Žeryk křeslo,Betty Žerykův pelech,a Dafi se mnou vedle
    ráno pěšky na 5-pečení+kasa+vybalování,lidí mín,půjčenej v pohodě vedoucí-žádnej nějakej pžísnej nebo tak,kolegyně fajn,lidi milí
    záda mě bolely tak nějak normálně-jako nebylo mě nějak moc extra blbě…
    prostě všcko v klidu,takže proč mě ku.va chyběl na konci ten litr?????
    doprdele a nepřijde to nikdo vrátit….jo jasně mám si dávat pozor já vím….
    no nic
    takže nálada pod bodem mrazu,tolik mě fakt nikdy nechybělo….
    pak teda dom auttem,po obědě jsem si zdřímla bohužel víc jak chvilku,Martin pochopitelně na terase už
    venku chladno,takže pro mě to na sezení na terase nebylo-studenej větr-nejsu otužilec,tak jsem dala samostatnou vycházku,
    cvičící ke křížku a zpět,spojený s obíháním stromů,a troškou cvičení
    uklidit andulkám…a je tu večer ….
    no nic…
    Černejčaj-Ferinka furt fašačka,včera bylo přenádherně,du si ještě zlepšit náladu tvým článkem z výletu

Milena-Milko,tak mi se nedohaduje kvůli trasám,a nebloudíme-jen xkrát jsme sto let v Kyjově třeba hledali nádraží:D:D
    ale my se dohadujem kvůli tomu kolik toho ujdem
    takže já totiž potřebuju vědět jak daleko půjdem+jestli budou kopce,jak vysoký
    nejlíp pochopitelně bez kopců,že…
    takže my se dohadujem kvůli kilometrům…
    já že neujdu tolik a tolik a musím nín
    mám strop tak 13 km….pak končím…
    jo kdyby jste mi chtěli napsat něco jak-tak prachy vem čert
    jsou důležitější věci třeba zdraví-jo tak vím….
    má kamoška co má s basendžíka,tak jak byla na té operaci na klinice v hRADIŠTI,tak po té operaci se hodně zlepšil,
    ale asi před 2 týdny mi říkala,že se mu srdíčko zase zhoršilo,
    no a dnes v obchodě,že mi říkala,že mu museli zase odsávat vodu+ještě něco tam asi má
    no zrušily jsme předepsaných 2 metry rozestup,já ji objala a bečeli jsme obě….chjo…jako je mu 13 no….
    a taky je to jedinej psí kamoš co ho tu máme…tvl to je neděla,se snad vožeru…