Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

PetraK

Petrs01
    ypadá to lépe (no to vím i bez kontroly), dostal další včelku a pokračování v tabletách, samozřejmě šetřící režim i nadále.

to se velmi dobře čte, podrbej ho staříka komickýho 😀

Fifi
    Kdyz te pan doktor uklidnuje, urcite vi proc. Jasny, taky bych byla na nervy, ale pristi patek bude za chvili, do ty doby vas rozptyli harajici Talirova. A Domecek a jeho krasny okoli bude balzamem na dusi, zelena uklidnuje. 🙂 Tak pekne pocourejte, zklidnuj se prirodou a rozvin svuj klid. Nejak vim, ze to dopadne dobre, dneska mi to vlastovicka svitorila

ty huž máš vlaštovičky?? Jee, to je krása! A je teda zatím enem jedna, nebo už celej pár?

Ano hárající Talířová tomu dodáva jinčí rozměry. Navíc se z ní stal neskutečnej tupounek 😀 stojí… stojí… a čučí, opět čučí. Rumouš nečučí, Rumouš jde do akce, tím pádem jdu do akce i já. A dneska večer jsem šla do akce i z postele, protože donedávna mohli hnípat normálně pospolu, teď jsme měli dvě noci režim tak, že Tali spinká v kůchni a dveře jsou otevřený, ale zabarikádovaný, a mám tam „splávek“ , abych věděla, kdyby něco. Naskládaný ledabyle polystyrenový desky. Nesnáším zvuk, jak se tře polystyren o polystyren, tím mě jednou můžou klidně dostat z hrobu. Když jsem podruhý slyšela Rumouše, jak vooofafrně, zkoumá polystyren, tak jsem ho „sprdla“, rozebrala barikádu a zavřela prostě dveře. Je to tentkrát trošku dřív, co se víc, než zajímá, tak to prostě už musí být natrvdo.