Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
tak já měla dnes nakonec hezký den,co hezký-luksusní
uvidíme s čím přijde Martin z práce
břicho se mu zhoršilo,ztrdlo,zhubl,nemůže moc jest….je ucpanej….
jestli se vrátí období před operací,tak mě švihne….
no,ale tak ráno jsme zajeli na začátek cyklostezky ke Kozlanům-10km od Bučovic
jezdíme tam,když je bláto,chci jít po rovině a mám dost tras za barákem
dnes jsme jeli z důvodu-je tam rovina,pro psi to bude změna+chci nakoupit a nechci do města…
takže po cyklostezce,kde Dafča s Žerykem BĚHALA jsme to vzali do Kozlan do obchodu na střídačku jsme nakoupily a pak zase zpátky,Dafi na asfaltě škrontala-že by dlouhý drápy?
no po vycházce dopolední kdy to Žeryk zvládl bez dárku v autě tam i zpět!!!zárak se stal….
tak si všichni 3 s Martinem daly ležing,já vyrobila oběd,Martin zmizl pak do práce,já pak hezky ke knížce a odpo lehla ke knížce, a pak dojela Čajda a vydaly jsme se na vycházku do lesíka-ne na čekanou,ale na focenou
k hájence se Dafi táhla jak kdyby lezla na sněžku…
v lese jsme udělali kolečko kolem obrázku Huberta,Čjda nafotila kytičky,broučky,pejsky
já viděla prvně v životě co se s mým fotákem dá fotit a jak-fantastický!!!
pak Čjda nafotila Žeryka jak dělá kung-fu s klackem-vyhazování jlacku nad hlavu,za hlavu a točení nad hlavou-teda skro točení….
takže konečně bude mít Žeryk celkem dost fotek-kde je jeho oblíbená zábava,stejně jako pro Dafi pařezy…
po kolečku v lese jsme to vzali k lípě a od ní dozadu kousek na Uhřice-kde proběhlo focení pejsků s oblohou
miluju fotky kde je kus modrýho nebe,a neumím tyto fotky udělat-jako takhle mám hodně fotek západu slunce,nebo mraků,měsíce a tak-ale zase tam nejsou psi
fotky psů mám zase jen ze spodním povrchem-prostě psi na poli/louce,pařezu,….a nebe nikde
tak se dělali fotečky-prosím tě at je tam nene,jo?
a bylo:D
Čajda je šikovná -no pak jsem nakonec za spolupráci hodila Žerykovi míček,
Dafča si vystačila s pamlskama šli jsme od lípy dolů,to už většinou na vodítku
protže kousek nad barákem směr lípa máme motkářskou trat-už včera tam bylo dost motorek,a dnes ještě víc,a valily jak hovada kolem,tak do zátočin psi budou chodit nejen na vodítku ale ještě u nohy…se picnu s těch motorkářů…
no ted večer prochrněly,Dafčík před chvílou vylezla a začla tahat prádlo s koše-nic musím jít žehlit,to sem ju ještě nenaučila….
Čajdo-ponožky jsou bezvááááá
fotky pošlu až se vzmůžu je nacpat do PC
Peti-moc na vás myslím!!!!!!!
a neboj Rumíček je šikovnej hošíček,tvůj nejšikovnější a nejmileší
takže v pátek bude v pohodě!!!
vyměním sovu za dudka-chcu vidět živou sovu,aspon kousek sovičky….