Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
Maya
a voni si ho minimálně nepřebírali osobně? Hele pokud je dítě natolik hysterický ze štěněte – když předtím měli doma psa – že už po deseti dnech od odběru vím, že to nezvládám, tak natuty muselo bejt stejně hysterický i v době odběru štěněte – tedy předpokládám, že minimálně v tomhle momentě přišlo dítě do kontaktu s chumlem malejch satanů od kterých si bude držet odstup, utíkat, hysterčit a pod. a pak do toho nepůjdu, protože budu vidět, že mám problémek. A hlavně teda, že ho budu mít i při pořízení každýho dalšího štěněte a nebudu mít tendenci si zjiš´tovat, ešivá to příští štěně bude natolik klidný, aby neděsilo dítě. Ne, nebude, žádný štěně nebude natolik klidný, aby neděsilo hysterické dítě, když je to tak špatný. To přece musí majitel alespoň jednoho psa a rodič hysterickýho dítěte v jedný osobě vědět okamžitě a bez dotazů. Mohl by ještě sedovat dítě a zároveň to štěně, aby si ten sen mohl splnit. Já, když už bych tohle dopustila, že to pořeším odsunem štěněte, rozhodně na další ani nepomyslím, dokud tedy dítě nebude pravděpodobně osamostatněné, protože jinak to bude pokaždý takový cambus, že po deseti dnech budu štěně vracet.
černej čaj
to je jen trapny dite cloveciho rodu
🙂 no takhle úplně ne 🙂 to jsou pro mě trochu silný slova.
Pani udelala chybu, ted uz to vi, uz ji nevrati ale muze ji proste predejit.
ale rozhodně tomu nepředejde tím, že si za rok bude pořizovat jiný, aktuálně klidnější štěnátko. Jednou chybu udělat můžu, podruhý už je to ….
Každopádně ano, neshodneme se, protože prostě za deset dní zjistit, že to nejde vyřešit to je na mě krapet kách. To se toho moc nestihlo.
Sem se tak rozhořčila, že jsem si pokydala poprsí špenátem 😀
Zlatko
tooo je krááása, ani u nás nic takhle nekvete, ještě se čeká, čeká. teda takhle trnky a špendlíci už jo, ty maj povinnost i vzhledem k chladnýmu počásku, ale ostatní vyčkávají. Tak to vypadá, že jste to zvládli bez ztráty kytičky- doslova?