Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

MirkaD

Petrs01-držím moooc palce
    PetraK-TAK NECHTĚLA JSEM SE K TOMU VYJADŘOVAT,PROTOŽE POPRVDĚ,VČEREJŠÍ REAKCE MĚ ZASKOČILA JAKO HODNĚ A DOST…..
    NEČEKALA JSEM TO…:-()
    jako má kamoška není žádná blbka,že štěnata koušou ví
    že se několikrát denně venčí ví
    Ajše se věnovali dost,ale dle jejích slov-byla ostrá,ale jako štěně taková nebyla-jo jednou jí fest vylítla na malou-nevím jestli i chnapla-kamoška to dost řešila-a AJŠU PRYČ NEDALA
    CHODILA S NÍ I NĚJAKOU DOBU K MYSLIVCOVI DĚLAT LOVEČINU,MYSLIVEC ŘÍKAL,ŽE V PERFEKTNÍ KONDICI…
    o vižlích měla nastudovaný,má kamarádky co vižly 2
    štěně zamluvený od podzimu,chtěla schválně klidnější
    Maya psala,že to ze synovcem zvládli,ale taky pes třeba nemohl do patra a tak…
    ono barák a byt je taky trochu rozdíl
    a kamarádka se chtěla jen poradit/zeptat-jestli by šla sehnat klidnější vižla-nebo jsou všecky stejný?
    jestli by to za rok šlo líp-jako dítě starší,nebo ne?
    případně rady….
    kamarádka je z toho neštastná,vyčítá si to,ale měla to štěně dest dní,
    a ne není to ta správná matka co viděla chybu ve štěněti!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    jen prostě viděla-dítě se bojí-a i když se snaila malé vysvětlovat-nešlo to….
    štěně mělo věnování,hračky,všecko,
    kamoška z něj nadšená-ale kvůli malé to nešlo
    kamarádka se chtěla slušně poradit-já si myslela,že se jí dostane rady od někoho,kdo teda má ohaře
    i kdyby jí ta dotyčná řekla-sory -vižly jsou takový,zkus jiný plemeno,nebo starší,nebo tak…
    že to bude jiný,než když to řeknu já od malých plemen a kníračů-prostě to uslyší od někoho s osobními zkušenostmi…
    mrzí mě to,ale co už….
    a citát malýho prince????
    miluju malýho prince,ale….
    jsi navždy zodpovědným za to co k sobě připoutáš
    tatka se vzdal Žeryka a kočky,protože je nemohl mít v bytě-takže to by se mu správně stát nikdy nemělo?????
    měl hledat až až až?
    nebo jít pod most jak brách,ale nechat si psa a kočku?
    jako už nemohl,problémy s bráchem velepsycho….
    když se musel odstěhovat z baráku,v podtstě ho chápu,že neměl chut a sílu na prvním místě řešit zvířata,už prostě nemohl
    je taky můj tatka špatnej kvůli tom????
    na fauně na diskuzi každej rýpe,že inzerátu daruji psa kvůli alergii stěhování je blbost,že sou to vámluvy…
    má kamarádka ze cvičáku-hromadu let výcvikářka,předsedkyně,psa v paneláku,rotvíky
    psi měla na prvním místě
    cvičák neskutečně žrala,žila jen psama a cvičákem….
    a pak se u její Verunky zjistila silná alergoe na psy-3pokojový byt
    v té době rotvíka neměla sháněla štěně,fenka jí umřela
    zesypal se jí svět,ještě vymýšlela jak to udělat,že by měla teda fenu v kotci na zahradě-dojížděla tam tak jak psi dřív byly na zahradách a lidi za něma jezdily s paneláku
    pak to zavrhla….
    x let si půjčovala jezevčici,i jsem to o ní psala,venku to malé nevadilo
    pak když dal chlap po osmi letech jezevčici pryč,byla s toho neštastná,ted si občas na vycházky půjčuje kratandu,ale pes v bytě nehrozí…
    naproti nám celej život měli psi naproti našemu původnímu baráku
    babička tam alergii na psyi-tak psi nesměli do baráku,měli psi venku
    astma/dušení…
    nic no
    fakt mě ta včerejší reakce mrzela,kamarádka je rozumná,i mě pak psala-tak jo možná pes nebude moc být nIkdy,nebo časem ažžžžž
    chrěla se poradit aby UŽ SE JÍ TO NIKDY NESTALO!!!!!!!!!!!!
    JE Z TOHO FAKT ZNIČENÁ,A NE NENÍ TO BBLKA CO SI O PESCH NIC NEPŘEČTĚ NEZISTÍ
    FENA BYLA POCHOPITENĚ S PAPÍRAMA…..
    TAK NIC,SE OMLOUVÁM JESTLI JSEM TÍM OBTĚŽOVALA…..