Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

cernej caj

Ja si myslim, ze clovek co mel psy tohle vi a ze sam musi byt ze situace dost nestasnej.

Prekrucovat to ze aaa stene cura a aaa stene kouse hned ho vratime mi prijde prehnany. Ale proste muze se stat, ze dostanu povahove neco, co nechci a ne kazdej chce 100% svyho zivota podridit psovi s povahou kterou nechtel. Pro toho psa je podle me nejlepsi dostat druhou sanci ted kdyz je jeste malej a snaz si zvykne a prizpusobi. Stejne jako tezce postizeny dite kvuli kterymu bych nemohla chpdit do prace protoze jeste ve 30 letech bude vyzadovat peci jak kojenec takze nehudu mit ani na najem.ani na leky ani na jidlo tak rafsi dam do ustavu a budu si ho brat na vikendy a ne ze budu zivorit na hrane chudoby protoze me takovy dite neukozni chodit do prace. Chapu rodice, co se rozhodnou zivorit na hrane a nemit ani na leky ale to dite kilovat a pecovat 24h denne a chapu i ty kteri ho sveri profesionalni peci. Kazdej to ma proste jinak. Neni jedna spravna cesta pro vsechny jedince totozna. Kazdej ma svoji cestu.

Trapit sebe psa i dite 12 let, na tk kazdej proste nema.