Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
tak já jsem prosím dnes již od tří vzhůru, kdo si pospal místo mě? A dneska mě čeká dlouhej den – čokle jsou s námi v Prahé -musím zaskočit s Rumouškem k panu dochtorovi 🙁 a objednaný jsme až na půl šestou – sice fajn, že doma zase něco pofackujeme a naložíme, ale domů – jako domů 😀 – pak přijedem dost pozdě, asi usnu za chůze teda.
Včéra jsme si poseděli na zápraží, nedělalo se nic, jen se procházkovalo s čoklema. A já si pak ešče šla chvilku ven sednout pod hvjézdičky, když se uďála tma. to byla velekrása.
Fifijovááááá, to je dobře, to je dobře, že Troldovi je taky dobře 🙂 a taky,žes asi teda fakt přišla na příčinu, páč s tím se pak dá pracovat a ohlídat to.
Petrs01
Sakra, co je s Atomíkem?? Držím palce moc, moc, mooooooooooooooooooooooooc!!!
Maya
ona proste podcenila tu kombinaci dite pes
jo, no, ale – to štěně prostě vyroste, jak jsem psala, to není žádná tragédie ve stylu picbům ohrožuje babičku, nebo máme doma agresora, co terorizuje celou rodinu. Je to malý štěně a když se mu taky budu patřičně věnovat, aby mohlo řádit – bude to vypadat jinak. Devítiletý dítě by si mohlo nechat vysvětlit, co dělat, nedělat a hlavně bych se musela zapojit já a natáhnout štěně co nejvíc na sebe. Když byl Ešátor malej, myla jsem třeba nádobí tak, že jsem měla na noze navlečenej přetahovací kroužek a přetahovali jsme se, nebo jsem stála na hadru a přetahovali jsme se takhle. Bojovali jsme, prali jsme se , hráli jsme si, hodně jsem se mu věnovala. Právě proto, že byl sám. Rumoušek bojoval s Bubi a jejím lalokem 😀 tam to bylo jednodušší, ale prostě štěněti musím velmi nahradit jeho chybějící sourozence.
černej čaj
to, ze vsechny vite nejlip, jak to bylo,
čajdo, nevím nejlíp jak to bylo, ale zato vím, že :
Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal.
jak pravil Malý princ 🙂
A ne že při problému ze všeho vycouvám, jak velí dnešní doba. Když to další štěně malý jiný, který si poříděj, bude zase kousat, tak udělaj jako co? Zase ho asi vrátěj, že jo. protože štěńata překvapivě jeditííí koušou a jsou to draci. A jestli neumřeli, vyměňujou takhle štěňata dosud, asi nejspíš.
Mirka D.
-jo s tou socializací-právě,u nás člověk fakt za měsíc nepotká ani nohu,když potká,tak se ten dotyčný nechce seznamovat…
jo to máme teď taky, budu je muset tahat pak do civilizace. teď se občas dostanou do Prahé ještě, al epak budu muset vymyslet náhradní program. Je fajn, že jsou dva.
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem PetraK.