Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
tak já měla volný víkend v BK s Dafíkem malým hodným bafíkem
jel jsem ráno v 9,naprosto teda utahaná,protože v pátek na závěr pracovní doby jsem rychle s kolegou udělala paletu s hromadou balíku soli-jedna krabička po 12 kilech…nic moc teda-jako tu paletu jsem nemohla ani utáhnout,takže k večeru,když mě zavolal tatka,že po neděli jezdit nemám,že se u něj nebude topit,tak jsem obvolala kamarádky a jela jsem v sobotu,po vyvenčení psů ve vlaku jsem cestu prokecala ze zákaznicí,která si vzala před rokem fenu bulíka jako třetí majitel,tak jsme daly debatu o psech,fajn to bylo
mimo jiné jsdme se shodli obě,že v Bučovicích se nedá socializovat pes-jednak se tam nikde nesmí pouštět na volno-a na rozdíl od BK se to tam dost dodržuje a hlídá jednak lidi moc k sobě psi pouštět nechcou ani na očuchání+nechodí s košama,takže paní si to to zase nelajzne,chodí s košem a n vodítku
místa na volné pro běhnutí psů jak jsou v BK,nebo oplocený výběhy na proběhnutí jak jsou v Brně v Bučovicích nejsou…
no nic no
pojec fajn,paní už před tím pár psů měla,tak to bylo takový dobrý
v BK jsem po odpoledbím šlofíku dala vycházku s takem a s Dafi kolem řeky a přes město,večer jsem šla na chvíli ke švagrové za Kryštůfkem,to šel tatka s Dafi na chvíli sám
v noci jsem daly obvyklou venčící trasu ke kostelui a zpět-Čjdo to by bylo umění hezky vyfotit blanenskej kostel ,že?
je chudák zastavěnej,všude baráky….
ráno ně potvora podivná šedá nesympatická budila o půl šesté,ukecala sem jui do půl sedmé-a pak s ní na chvilku šel tatka a já po snídani na vycházku podél řeky,lidlu,městem dom..-nikde nikdo ráno,tak se proběhla…
před lidlem fronta,jsem myslela,že tak švihlý jsou lidi jen někde…
no,pak dokeli na návštěvu strýc a teta s Čech popřát ještě tatkovi k narozkám,tak tak dopoledne u nás byly,předali dary-potravinový balíček-vypij,sežer:d
ppokecali jsme,mám nový tip na výlet,teta se strýcem bydlí kousek od Litomyšle,tak tam musíme letos unovu,prý ještě kousek odtud jsou krásný věci+v Litomyšli jsme všcko neviděli
no Dafi strávila návštěvu na klíně a po oběde jsem vyrazila ven s kamarádkou ze čtyřlístku,napřed jsme pochodily po městě
pak jsme zamířily do cukrárny,kde jsem ji venku nechala hlídat Dafinu,ze slovy,že nemám náhubek u sebe,a všude hodně lidí,dětí,a že si nerisknu ji tam nechat a jak prdlý jsme na sebe začaly obě volat věty-ale von je hodnej a le von to nikdy neudělal!!!a strašně jsme se smály…fakt pubertačky…:d
no pak jsme to vzaly na starý BLANSKO do kopce,a nahoru a mezi plama a trošku kopec,a Dafi se táhla,že kpce nerada,a Eva nrvní,že co je to za psa,že ju nosit nebude,že by takovýho psa nechtěla…jak jsme šli dolů tak frnk a s Dafi tryskáč a litala lezla na šutry a tak,tak Eva hrrr a zase jsme lezli do kopca….
no 2 a půl hodky jsme pochodily,pokecali,mezi polama viděli lidi na koních a lidi co sříleli do terče-lukem-koně byly daleko…
potkali docela dost psů,lidí…
takže změna byla,no a pak už dom…
Dafi ve vlaku chrněla v náruči nohy hore,každou jinde a chrápala…
dnes mezisměna,tak ráno kratší vycházka,
pak od 8-17,00 v práci,kus cesty dom
kus mě dovezl otec Martina,
včer jsem byla s pejskama na cvičící-hodně ciků tanečních,at se po víkendu Dafi i Žeryk srehabilitují-Žeryk z házení,Dafi s chození-takže cviky na couvání,kroky,otočky a panáčka a packy
na dvoře došla cvičit Betty ještě…
no ted dát do pořádku baráček
Martin má odpo dojede vb noci to snad stihnu….