Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

PetraK

Kus Kus
    Martensky

taky, krom Martensek mám ve svý sbírce ešče Steel botky a KM botky a tak jako podobně, je to slabůstka. Kery Brečeová v Sexu má svýho Blahnika, já mám vyšší level 😀 😀 😀 😀 doslova, páč ty boty jsou takový vyšší

Doufám, stejně jako Míla, že ten termit na opravu kolena přijde co nevidět.

Fifi
    to je tak háský čtení, jak se Trolďouch srováná. A to jsem teprve na začátku, až budu v neděli, bude už úplně skákat přes kaluže!! To vím.

Ja po prijezdu potkala zdejsiho stofarda, to je dedek asi 12letej uz, hluchej, ale straslivej proutnik a kanec.

stofárd ešče úřaduje? Nezměnilo se nic za ty roky 🙁

jojojo, tuším, že na 99.999999999999% to musela být čajda, kdo si nedávno přál lapinku 😀 😀

Nyni hlasim pekny bobek umerny jeho lekum a stavu, alles gutte. 🙂

tak v neděli tuším, že poběží už coursing nebo tak něco 😀

Helejte, ja mozna objevila pricinu Troldikovic hnusnostavu!!!
    no ty bláááho, tak to by mě v životě nenapadlo!! ty seš teda inšpektor Kolumbus!! Tak ale na jednu stranu je to dobrá zpráva, z něčeho to vyšlo, není to jen tak z ničehož nic, což je vždycky nejhorší. Asi i proto takový hezký zotavování, že není nikdy problém jako takovej, ale je to jednorázovka.

Mirka D.
    na mě lidi jaksi nechválí nikdy nic….
    se nad sebou budu muset zamyslet….

kup si pořádný botky a uvidíš 🙂

ty to máš děsný s tím, jak nikdo u Tvých psů nedodržuje nic, to by mě asi fláko, ale před tím bych ešče stihla hodně velkej cambus a vyvraždit půlku rodiny, vč. osob mi blízkých 😀

případně nějaký drahý boty/hadry bych nepoznala:
    já taky ne. Na značky nehraju, pro mě je důležitá funkčnost a nebo aby se mi to líbilo, sedělo to ke mně.

Mirko, přidávám se k holkám – zateplení bez vyřešní vlkosti je hodně špatně, bude se tam tvořit veleplíseň. Brtnik je stavař, tak to vím od něj. To vzlínání vlhkosti je zapotřebí vyřešit – nejlíp asi tím podříznutím – a až pak řešit zateplení, jinak se ženete docela do průseru.

kamoška se s tebou chce poradit,jestli jsou všechny vižly tak temperamentní

Mirko, to se radit ani nemusí, kdyby si o plemeni něco víc zjistila, tak by to věděla. Vižla prostě je energetik, jako štěně extra naspídovanej energetik, který leckdy neumí ani odpočívat.

jen malou štěně kousalo,malá se bála-to fakt nešlo…

pardon, ale…. to je překvapení??? 😮 😮 každý štěně přece hryže jako magor a dítě je výborná lovná zvěř 😀 😀

souhlasím s Fifijovou
    ale nekdy je blba kombi porizovat k pididiteti jeste stene,

Maya
    Lokinkovu neteřinku už skoro k odběru asi někdo odřek

v dnešní době někdo odřekl štěně????????????????????????????? Ejch? 😀 Ta bude mít rychle novej domov.

černej čaj

japatooo, že lapinku nene? 😀

Čajdo – je cajk, že u článku vidím enem fotky – krááásný fotky – a článek ne?

a zas tam je chudák 2x na tom kříži, nebožák! 🙂

Zlatka
    ak jsem šla na škole s batohem na nekolikadenni vylet,já vážila 48,když jsem dala na záda batoh s
    😀 😀

mně to připomnělo, když jsme se vraceli z brambor, tak já měla obří krosnu, a když jsem šla od autobusu, mohli se kamarádi počůrat smíchy, protože šla krosna, měla klobouk, dvě nohy a vláčela pytel s bramborama. Já jsem vidět nebyla 😀

Míla
    Po několika hodinách pochodu se zátěží se moje mysl oddělila od těla a přestala jsem vnímat okolí. Holt blbej oddíl :-).

😀 😀 😀

tohle mi zase nahodilo náš lyžařskej vejlet na střední ve druháku. Jeli jsme o víkendu s profesorem mladým vodvážným -byla to vodvaha vyrazit si takhle s partičkou lyžařskejch pubošů z prvního oddílu, kam se hrabou Sněženky a machři 😀 😀 , si trošku koledoval o průser. No a autobus nás vyhodil v totálně zasněžený Malý Úpě a my se rvali kamsi do svahů tmou do jakýsi chalupy. Bágly narvaný chlastem :D, k tomu lyže, dodneška si pamatuju,jak ten bochník chleba, kterej jsem měla v ruce, páč pro chlast se do báglu nevešel, jak von byl těžkej 😀

Petrs01
    Jako buď měla vysloveně smůlu na hyperaktiva,
    ne, neměla, to prostě JE vižla 😀 😀 😀 jako že opravdu. Králíček Duracell je proti tomu prt.

Maya
    ale o povaze toho dítěte, k takovýmu dítěti bych štěně nepořizovala
    brácha když měl štěně bordery, tak nejstaršímu synovcovi bylo taky tak nějak 9 nebo 10 a regulérně se ho bál a vyhejbal se mu jak to šlo a to předtím psa měli taky, holt první zkušenost se štěnětem, co kouše, skáče a neposlouchá

přéééésně a vižla je prostě torpédo, který se nedá leckdy stihnout ani pohledem zachytit

yla s ním úplně v pohodě a když jí kousal a skákal na ní, tak akorát volala on je malej, neví co dělá, poškrábaná byla kolikrát a vůbec to neřešila

😀 😀 frajerka je to! 😀