Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
Maya
no teda to je rozuzlení, to by mě nenapadlo, že tohle dělají kočky,
Ja nevim, jestli to je rozuzleni. Je to jedina vec, ktera by nejak mohla ovlivnit Troldu, co se dietni chyby tyka. Ale zdravej pes, navic prirozene krmenej, by to zvladnout mel, nakej hnusanec. Nebo mel mozna nakou gastritidu jak vloni, z travy a k tomu totok a bylo to.
A kocky to delaji urcite, nic jinyho tu nebeha. Potkany tu (zatim) nemame, ptaci dravec by neprenasel neco tesne nebo kousek za vysokej plot. Uz driv jsem resila vareny/peceny kureci kosti na zahrade, to je tak rok, dva? Ptala jsem se sousedu, jestli psum neco nehazi a ze pry ne, to by si nedovolili.
Mno, takze jen moje domnenky a hledani priciny. Treba to tak je a treba ne. Troldik dneska dozral dalsi prasky, uz mu zbejvaji jen dva druhy na par dni. Jupiki. 😀
Mirko
Clovek se starsim psem, to jsem psala uz vyse, zapomina, co stene obnasi. Dohlodana, nevyspala, unavena, zis, jak ja sem dycky rada, kdyz cokl povyroste. 🙂
Kamoska nic neshani teda honem honem, do ty doby si sama vse ujasni. A zda s tim dcerka souhlasi. Ja ve veku ty kamosciny dcerky byla jinde. „Jaaa chci psa! Bracha chce psa, my chceme psa!“ – nasi to nemohli asi casem uz poslouchat a poridili nam ho. Na cvicak svazarmovskej jsem zacala chodit, kdyz mi bylo 11 let. 🙂 To je neprenosny, kazdej jsme jinej.