Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
tak já mám za sebou 3 ranní+volné úterý
v úterý deštivo,kosa
tak ráno rychlovycházka s míčkem k rybníčku a zpět-to ještě nepršelo
odpo vycházka v dešti chvilku-jen vyvenčit a jinak dom
Žerykovi i Dafině jsem večer dala 2 hlavolamy
od pondělí odpo do čtvrtka dopo tu byl tatka
večer šel vždycky chvíli k rodičům,v pondělí odppo ze psama+středa a čtvrtek dopo
v úterý dopo zmizl s rodičem někam cosi zařizovat do Brna a a pak k rodičům na oběd
tak jasný vařila jsem já-tak pro jistotu ho máti pozvala….:D
ve středu ranní-pečení+kasa+jsem byla v práci dýl,jewlikož kolegyně si fikla nohu tak jela k MUDR.,tak jsem stihla trojku vyškovák,což znamená kus cety do kopce pěšky,lákala jsem tarky at mě jde naproti ze psama,ale fučelo,tak nic…
tak jsem se doplahočila a jsem s něma-že by se mi chtělo,o tom nic nevím,ale tak co už no…
včera jsem narychlo stihla ještě knihovnu a bus tak,že jsem s tunou knížek přijela v tři,atka už doma dokakaná kuchyn od psů…
přitom s nima byl prý ráno a v poledne než odjel tak je pustil ven a prý nic nejedli,no to mu teda moc nevěřím,protože krmí i přede mnou od stolu…
tak co teprve když u toho nejsu,že…:D
no nic…
tak jsem s něma šla chvilku na zahradu,pak jsem se naobědvala,chytla jsem super zimnici s únavy-zabalená v dekách jsem 2 hodiny cvakala zubama
tak jserm k večeru po sežrání půlky bonbošky vylezla vysála barák a šla ze psama
no a dnes po ranní jsem dojela-stihla jsem nakoupit i zverimex…
tak jsem šla ze psama hned,že se mračí,tak at pak nemoknem…
a nebyl to dobrej nápad,jsem zpět lezla jak lenochod…
všechny 3 dny byly vycházky hlavně cvičící-trochu poslušnosti,trošku obíhaní stromů+vyhledání hračky a zaházení hračky-už se těším na nějakou normoš vycházku
Dafině jsem ted večer dala 3 hlavolamy…
Fifi-velevýborný zprávy,parádička,paráda,Trolda se naám zotavuje,uzdravuje juchájdá,juchajdá juchůůůůůůůůůůůůůů
jinak závislák-no u nás by to bylo taky veselý….brrrrr
Maya-krásná fotka ze stromečkama!
PetraK-na mě lidi jaksi nechválí nikdy nic….
se nad sebou budu muset zamyslet….
no i když…většinou mě vidí v pracovním,nebo ve psím….
jsem dnes viděla u zákaznice jednu asi?značkovou kabelku a tak mě napadlo,jak je prčovní vlastně řešit ty značky a tak,že já ze svýho pejskařskýho a turisticky sportovního okolí-Čajda,Petrs01,kamarádky v BK znám turistický hadry-značky,+psí věci
a kabelku za x tisíc případně nějaký drahý boty/hadry bych nepoznala:D
jinak mě hrozně štve ta zima už-všude je prostě zima…
všude milion vrstev….
v práci ráno čekám víc jak 20minut než se otevře,na kase zima
doma zima,venku zima
furt mám na sobě miliony vrstev
tatka mě v úterý odpo řekl at si oblíknu gatě když jdu ven,měla jsem mikinu,svetr s kárkým rukávem,dohej-takový minišaty,tílko,triko,větrovku,psí vestu
čelenku,kapuci s kožíškem a ……pdvlíkací elastáky bez gatí….
jo DĚVČATA ČÍM VÁM OČKOVALI TY RODIČE?
a Martinovi přišlo,že se má jako chronicky nemocnej naočkovat,jeho kamarádovi co má stejnou nemoc a taky důchod to došlo taky…