Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr hlásím se vám jako nejúspěšnější člověk dnešního dne 😀 😀

Budík v 4:45 zazvonil, byl posunut a pak mě hajz jeden nechal ve štychu. nějak si fakt nejsem vědoma toho, že jsem ho posléze už vytípla úplně. takže v 5:13 následoval výskok z postele, protože to máte – roztopit kamna, vyvětrat, oblíct se částečně, přiložit kamna, vyčistit si hubu, přiložit kamna – se musí takhle po troškách, aby se to fakt rozhořelo, ustlat, hodit tam na to ten atomovej kryt, mezitím se 152x přerazit vo MOusese, kterej mě přepadnul při vynášení popela, učesat se, namatlat si hubu, dovoblíknout se, přivítat se s ohařema, dát jim odpustky, sbalit si snídani, kafe a vypadnout. Stihla jsem toooo! No a protože jsem tak úspěšná 😀 řekla jsem si, že budu ešče úspěšnější a protože naši rotu holek uklízeček složil kovidosráč a na celej ten areál jsou jich tu 2,5, tak že jim pomůžu a uklidím si sama kancelář. Ráno jsou věci nerozkrámovaný, tak to půjde raz dva a jim to helfne. Šlo to raz dva. Jen jsem si, proto, že jsem úspěšná, nemusela úspěšně roztrhnout v rozkroku svoje nejoblíbenější džíny, který tímto můžu tak leda vyhodit 🙁 🙁

Fifijovááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
    Fifijovááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

to je ale výborný čtení, nejvýbornější. jsem moc ráda a držim a nepúšťam

černej čaj

nemas v mailech treba web ty chovky?
    ne, v pohodě, mě to jen zarazilo. O nic nejde, jen že to totálně zmizelo ze světa. Já na to došla proto, že jsem koukala, že Lucka Štajnovým tatíkem už nekreje vůbec a chtěla jsem se kouknout na tu fenu.

Ty jofka, ty sis to pěkně naplánovala – budu Ti přát, ať Ti klapne počásko, nedělaj se puchejře a dobře se vám šlape a hezky spí. A budu se těšit na fotky a vyprávění.

A souhlasím s holkama – mě by to taky zničilo, jít každej den tolik, furt a furt dál a dál.

Kachna
    bože co to čtu s Májou? 😮 😮 teď už teda lepší? To je hrozný tohle vidět. Koukám, že tu máme zase „dobrý psí období“ 🙁

Petrs01
    teď nevím, jestli jsem to přehlídla – tu štítku teda vyloučili? Ono by tomu odpovídala i ta zimomřivost, jak píšou a von zimomřivej prtka je.
    Kdybys kupovala phytovet – můžem ho koupit napůl v tom koňským balení a rozdělit se.

Z

na vaše stromy jsem si vzpomněla už několikrát v souvislosti s tím, že teda nakonec nedošlo k tomu celoplošnýmu sněžení, ale sice trochu, nicméně je pravda, že mrzne a už je to dlouhý , tak snad to stromy zvládnou.

Dennyky
    taky máme modrou oblohu a sluníčko. Už včera bylo hásky, sice fučelo a musela jsem mít čepicu, ale bylo hásky.
    I srnku jsme potkali.

estli to budete vidět
    kupodivu vidíme i my nefb – krása krásnová! My tam taky byli, já teda ne úplně nahoře, protože jsem nechtěla nechávat Ešátora dole samotnýho a taky to byla dobrá výmluva, necpat se nahoru 😀 😀

kdo to vyprodukoval to bílý štěně? 🙁 🙁 já text bohužel nevidím, co píšou?