Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

PetraK

FIFIJOVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

At maji palcodrzny po ranu pekny pocteni, jeste jeden report.

DĚKUJŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ, TO JE HNEDLE SUPR ZPRÁVIČKA, CO ZPRÁVIČKA – VELEZPRÁVA. Doufám, že noc byla klidná a oba jste dostali šanci se prospat. Gratuluju k improvizačnímu postupu, supr nápad. Tak a od teď jen samý dobrý a dobrý zprávy. Vím, že cesta bude dlouhá, ale……našlápnuto už je, tak ať se dobře šlape i nadále, to vinšuju.

a ať se Trolda brzo taklenc těší na baštu

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

zde stračena obecná. Myslela jsem si, kdovíjak neudělám dobře svýmu trávení, když po půstu si dám malou mističku čirýho slabýho vývaru a do toho česnek . Hm, no………kdybych si místo toho dala prasácky- jako teď k snídani – dalamánek se šunkou a sýrem a nechala to zapéct, udělala bych bývala očividně líp a neskončila s hlavou v míse 😀 nikoliv míse na těsto. To byla neskutečná rychlost s jakou jsem tu nedojedenou misku opustila 😀 příště si prostě po skončení půstu normálně narvu pupek jako dřív a bude to cajk. 😀
    Nicméně dobrý to bylo, hlad nebyl ani právě, jen trošek. A fčéra, když už je to dovoleno jsme se stavili doma- na očkování čoklůch a sbalit nějaký další věci. takže – výborný. Do malý skříně na kabáty jsem narvala celou svou šatní skříň., Černý hadry v černý skříni narvaný jeden na druhým jsou vyloženě přehledná záležitost. V současnosti bych uvítala kdyby se chodilo v nějaký uniformě, páč vybrat si teď nějak smysluplně oblečení asi nepůjde 😀 Budu nejspíš tak jako chodící věšák na hadry 😀