Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
tak mám za sebou hodně nepovedenej víkend,takže jsem vedoucímu dnes vysvětlila dny který nepůjdu do práce-jako jedinej volnej víkend budu mít,to mi dát musí,no pak po neděli,mám mít volnějc,ted jsem měla 2 směny navíc,dnes jsem měla mít volno,tak jsem to ukecala na ranní a půl druhou dom
v sobotu ráno cvičící vycházka a pak dohadování s Martinem,
pak odpoední,kde jsem byla jako třetí,od 5 hodin druhá-takže kasa,vybalovat a večer uklízet,měli jsme půjčenou hodnou vedoucí,ktrá za mě nachydstala dopek,a vykartonovala chladák,tak jsme díky tomu skončily kolem čtvrt na dest,což by jinak bylo až v dest třeba
doma jsme se chytli kvůli házení Žerykovi,Martin hledal balonky,a že tomu psovi ničím život,že proč by mu nemohl jednou týdně-V NOCI!zaházet,tak zas debata,že házet se bude ve dne a na vycházkách,na dvoře/zahradě,ale s terasy ne-prstě chcu si hrát ze psem???
tak slezu ze židle,jdu si hrát na dvůr/zahradu a prosím ve dne,ne v 11,v deset v noci…no nic
pak už padali věty bud já nebo pes….
v neděli to doma taky stálo za to-já ráno ze psama,pohrát si vycházka,pocvičit,učesat,vyžehlit,nádobí,úklid
Marrtin vstával v půl desáté….
v práci jsme byly 2 na směně,já chodila jako druhá,takže sice mín zákazníků,ale zase vybalit nový palety,provézt a doplnit starší+úklid,v 9 jsem končila
v půl desáté jsem odpadla ze židle do postele-doslova
o půlnoci jsem se šla vykoupat a půl 4 dnes ráno jsem vstávala….
vyvenčit psi a do práce…
v práci napíct a na kase a pak huráááá 5 prycovních dní za mnou….
ted odpo přijel tatka,šel ze psama…
ten můj debilní zvědavej čokl stáhl na zem jeho dárek k narozkám a tahal z tašky obsah-mě z toho čokla zvědavýho šedýho hrábne!!!!
s Martina taky-měl tam zavřít dveře…
Fifi-třikrát jupí hurá,že je Troldíkovi líp-moc jsem na něj dopo myslela!!!!
PetraK-Marti včera vařil-dopo kuřecí plátek s br.kaší a sýrem a broskví
odpo bramborový salát na dnešek,kuřecí polívku a kuře pod peřinou…:D:D:D
užij si půst,bud ráda,že nemáš škodolibý kamarádky:D:D
Černjčaj-Ferinka teda fešačka,
seš šikovná s kilometrama!
já žeru jak kdyby mě za to platily….
ale furt cvičím na záda,aspon tohle dodržuju-vycházky denně v jakýmkoliv počasí-jasně,když je extrémní-vedro/loiják/fučák tak zkracuju+cvičím
ještě se furt nepřecpávat….ty si ty porce nějak hlídáš?
jako vážíš nebo tak?
jinak vtip drsnej:D:D
já mám ráda snádaně v posteli,ale toto teda nenene…