Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Pevně doufám, že se dneska dozvíme, že to s Trolďátkem je zase o fous lepčí. Držím dál palce Fifijová a myslím na vás. Pořád si nedokážu srovnat, že se to takhle zvrhne během krátký chvíle. Muselo to bejt příšerný a pořád si říkám, jak je dobře, že jsi takhle předvídavá.

Chci držet dneska půst, tak uvidíme, ešivá to vydržím. Hlavně se pak nenacpat jogurtem, že jo 😀 😀 . Sem fčéra zahradničila a tak som volaaká zlomená. V pátek jsem dělala panenku, prvně v životě a mňam, to teda bylo výborný papů. Přes Brtnikovou známou jsem si mohla koupitit za vynikající cenu celejch moc panenek a tak jsem narvala mrožák krom jelena ešče panenkou. Hm….proč tady píšu sakra vo žrádle, když dneska nebudu nic jíííst?? Pomooooooooooc, právě sem si uvědomila, že budu strašlivě trpět 😀 😀

Černej čaj

ty jo musel ten šmejd Ferri vzít pěkně teda 🙁 . Já bych to odmáčovala nějakou převařenou bylinkou, třeba odvarem z heřmánku, nebo měsíčku

Maya
    ať je máma co nejdřív fit.

Dennyky
    Jinak doufám, že jste měli hezký víkend,, včera bylo u nás nádherně, byli jsme u Vlaďky na zahradě a vyžahli nějaký to šáňo

jáá taky 😀 vyžahla nějaký bubliny, to víme 😀 . měla sem krásnej víkend, páč v sobotu sem prala a fčéra sundavala voňavý prádlo. A bylo hezky a hrabala sem se v hlíně.

Zlatko

doufám, že se zadařilo stromy ochránit!!!
    co to máš za krásnej tulipánek?

Lidi už na všechno kašlou a nikdo nedodržuje nic 🙁

Petrs01
    kapačku a injekci bych nezvládla 🙁
    A jak Atomík? Už v poho? Dědek železnej,