Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

MirkaD

přeji všem normálním lidem hezký víkend
    já ho budu mít normálně pracovní+normálně přesčasy,takže vlastně mě z toho normálně hrááábne
    včera odpo dost lidí-asi jim dostali výplaty,k večeru přivezli z jiné prodejny palety ze zeleninou,mraženým+chlazený-takže k normální večerní práci,které je i tak včer dost-tak ještě toto,skončily jsme k půl 11 v noci,záda v háji,jsem nemohla vylézt a ni 3 schody do kanclu,ruka v pr…
    no,nic
    dovezla mě zástupkyně,já skočila ze psama na chvíli na vycházku,
    pak nakrmit-sebe i je,pak došel Martin a do jedné v noci seděl na terase….
    já se šla v půl jedné vykoupat-do tré doby jsem nebyla ničeho schopná…
    a mezitím jsem nabízela Martinovi i Žerykovi,že jer otrávím,zaškrtím,přetrhnu…
    no nic
    ráno nádobí,vytřít domeček,vyprat,umýt kouchyn,ze psy na cvičící vycházku-taneční cvky+hledej-ztratil,Žerykovi mezi cvikama házet hračku za odměnu,aby nebyl chudinka bez hraní
    a ted se budu chvilku válet

Černejčaj-tý jo,kolik ti je let?
    by mě zabilo,takový hloopý nápady….:D
    užij si výlet,vůbec ti to nezávidím,takže v pohodě:D
    přeju ti i hezký počasí,zpívající ptáčky a tak….du si vyleštit svatozář:D
    jinak-být věřící není povinný,že…
    to,že někdo chodí pravidelně do kostela netnamená,že je věřící…
    někde se chodí,že chodí všichni,takže celá rodina povinně-viz Lipovec před 25lety u mýho bývalýho…chodily všichni at věřili nebo ne,protože na vesnici se to tak dělá,a tady se musí,a co by tomu řekli lidi-hnus velebnosti
    Petrs01-no mlýn v Rudici je velekrásnej,vevnitř jsem byla 2 krát-jednou na výletě,jednou akce od práce,kolem víckrát v rámci letní dovolené…
    pohádku s mlynářem ve statečném kováři známe:-)))
    s Martinem jsme se domluvily,že Žerykovi v noci nic házet nebude+ho nebude brát ven,jenže bude asi dlouho trvat,než mi tady ten čokl přestane fnákat,neslyším ho jen proto,že je za dvřma a mám puštěnou muziku
    což mě zase pak podřimující budí Martin,ptá se mě jetli spím,co podlouchám,jestli to poslouchám a tak-svět je prostě krásný místo…
    boží byla včera máti,ktrá se taky jako divila,proč by si Žeryček nemohl pohrát,když je přes den zavřenej?
    tak jsem jí vysvětila-že má Martin odpolední a může zvednout prdel a jít mu házet ven dopoledne,případně
    po ranní zas odpoledne
    jako ze psama ted nechodí,protože máme oba stejný směny,takže ráno jdu já+v noci,do obchodu nechodí,protože jede rovnou do práce,tak nakupuju já
    vstane si někdy dpo,uvaří a mizí…
    tak si může vstát o deset minut dřív a jít si hrát s Žeryčkem,ale to je namáhavější než v noci házet hračku v sedě z terasy od pití pivečka…
    no hračky házecí schovány…
    tak uvidíme…