Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
treba kde bydli moje segra je moc fajn farar, ten mluvi hezky obecne o lasce a tak, ze se to da vydrzet uplne v pohode. segra tam mela svatbu, oboje krtiny i na pohrbu sme tam byli a fakt je proste sikovnej. Jinak ale ja svatbu v kostele nemela a klidne at se za me prohodi par slov v krematoriu, ja v boha jako takovyho asi neverim, znam dost lidi, co veri, muj deda je ze silne verici rodiny, jeho stryc byl vyznacny knez, deda mel byt taky knezem ale celou rodinu pohorsilo kdyz se knezem nestal 😀 ale nevim, ja nejak od mala brala kostel a tohle vsechno jako opruz, ackoli oba moji rodice sou z verici a praktikujici rodiny…
jo, architektura je super, jo nekteri knezi sou proste taky spravni lide na spravnem miste, jak bylo receno, v nasich koncinach to silne prolina historii, vychovu… ale ja osobne asi proste verici nejsu. Neco tam nahore mozna je, ale jestli buh, nebo vesmirna energie…
jinak sem nakoukla co mame v rodinnych dokumentech o praprapredku… palarikuv odchovanec, knez, spisovatel, narodni buditel… myslim, ze vlastne mame v rodine velice vyznamenho kneze, byl by to myslim dedeckuv prastryc, no a ja se takhle nevyvedla 😀