Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
černej čaj
… proc se resi nesmis, tresty, odpustky, zpovedi… jako ze chapes…
jo jo chápu, na druhou stranu, když nad tím tak přemýšlím, tak myslím, že opravdovej křesťan, tak jak to vnímám já se možná taky umí radovat ze života, líp snáší životní nepohodlí a tak. To jen církev to vykládá takhle, myslím, že to opravdový křesťanství by mělo být jiný ve svý podstatě. Něco jako žij dobře a žij dobrý život a bůh bude stát při tobě i když ti bude zle. Jako že ne, že to vyřeší, ale bude ti duševní oporou, abys to zvládnul.
kachna
O JO JO
Mám strašně ráda tu jihoamerickou obrovskou sochu Ježíše, kde není k ničemu přibitej, nic z něj neteče, netrpí a rozdává lidem lásku
a je svobodnej, svobodnej, má svobodně roztažený ruce a vnímá šécko kolem sebe bez toho, aby u toho trpěl jak zvíře. tak vidíš, vlastně jeden na světě svobodnej je. Jeden jedinej, ty vostatní chudáci…. a že jich je.
A mně se líbí ta myšlenka, že na sebe máme bejt hodný, křesťanství, jako víra mi přijde dost moderně uchopitelný. Třeba s myšlenkou, že někdo měl trpět za moje hříchy, se vůbec nemůžu ztotožnit, tak jako z podstaty mýho bytí. Za svoje hříchy nesu odpovědnost jen JÁ.
přesně napsaný!
Mirka D.
zabit Martina
asi takhle no.
Protože dokud on do toho bude furt házet vidle, tak to prostě nejde a nemá to cenu.