Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

PetraK

Dennyky
    asik ti ho teda koupím a ty ho necháš bejt, jo?

😀 😀 😀 ne já poprosim Brtnik, aby mu vyrobil tu sesli a tam ho posadim 😀 Pravda, budu mu před tim muset asi zlomit nožičky, ale bude konečně sedět a ne viset 😀

Maya
    von si chce hrat chudinka,
    vooon je tak chudinka, furt si s nim někdo hraje. Já i venku na procházce, dyk je to magooor 😀 a tuhle se usalašil v těch protipsích pytlích, co dávám na postel……….to bylo taky něco 😀 😀

kouokam Mouses si koleduje o nakladacku
    tu už dostal, tudle došla Rumoušovi trpělivost – i byl unavenej a pak do něj vlítnul jkao do hadrů. Hodila sem tam hrnec 😀

oli uz jen ojedinele a malo, zabraly ty nahrivaci naplasti,
    jee tak to je super!! já teda většinu věcí nahřívám – pokud to není vyloženě úraz. Jak mě něco bolí, mažu to nahřejváním.

no a koukám, že Dennyky už to taky píše
    no k tomu je jedno pravidlo, úraz ledovat, ostatní hřát.

ale jsou trochu mensi nez ty bily,
    já mám gezicht malej, ale chtěla sem to i pro Brtnika a ten ……no von je muž s obří hlavou trošku 😀 😀

treba by slo z tech prkynek vyrobit misto krize lavice 😀
    NOO To je nápad!! seš ženijální!!

kazdopadne si tak predstavuju kostely s Jezisem na zidli a neni to spatny 😀

:-.) no že jo ale? Copak by si to po těch staletích nezasloužil?? Dyk furt trpí. A jen proto, že si to lidi musej furt připomínat – to nejsou schopný si to zapamatovat, co mu udělali? Musej mu to dělat furt znovu? Mám ráda kříže, ale nemám ráda ukřižovanýho Jéžiše.

Dennyky
    myslím, že vona má malej, i rypáček, ale hubu, hubu má velkou a vobčas
    kvůlivá ní letí do výtahu

😀 😀 no náhodou já byla slušná, nemůžu za to že ten cikorka bouchnul skorem z první a mrsknul mě první dobrou do vejtahu 😀

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem PetraK.