Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Fčéra jsme měli v Domečku rodeo 😀 Mouses měl škodolibou náladu a rozhodnul se zlobit úplně šécky co může. Prvním cílem jsem byla já, protože se nasáčkoval na postel plnou přestěhovaných hadrů, který jsem potřebovala roztřídit a uklidit a to jelito v tom začlo rajtovat. Vzhledem k tomu, že dnes nehodlal spolupracovat na domluvu, pleskla jsem mu jednu přes díru a jel štandopéde z postele dolů. Někdo to vodnýst musel, takže se vrhnul na Taliprda a zakousnul se jí do nohy. To ostatně dělá často, že jí takhle zakusuje. Tali mu na to skočila a vytvořil se bitkařskej chumel a hrozilo, že mě přizabijou. Pak si vzal na paškál Rumouška, zaútočil na něj a rychlostí blesku zajel pod stolek,a za křeslo. Rumíček tam nejdřív šátral pacičkou, pak chvíli stál v domnění, že zločinec vyleze sám a když nic, začal kvokat. Já si už jen ťukala na hlavu 😀
Maya
na votocku v praci, bolej me nozickyy, uz jsem si odvykla behat po ulicich
to se tělo diví, co? A hele co ta Tvoje haxna vůbec? Jak to s ní máš?
ja mam obyc cerny respiratory, ktery jsou super
kde si je objednala?
Hafan si to propíchnul skrz??? To by mě nikdy nenapadlo 🙁
Fifi
Ale jo, este si trochu skrunda, ale uz neboli.
hurarááá, tak doufám,že i česnek zabral a dneska je to cajk. nebo aspoň skoro cajk
To je děsná fotka Růžence, vona je fatk pako pakovaný!!! Vždycky si musí něco pořídit.
černej čaj
čajdo – zatím jsem taky číhla jen na obrázky a ………..velkokrása!!
Napadlo vás někdy…………nesmějte se , jo? ……..že ten chudák Ježíš, díky tomu, jak ho lidi furt chtěj vidět na kříži, trpí a trpí furt a furt dokola na všech těch křížích světa? Ešivá by nebylo lepčí ho furt nekřižovat dokolečka? že by třeba někdy seděl třebas na židli 😀 😀
Šlapalas sama?
Ty tvoje zvirata, ty mas doma cirkus a ne hospodarstvi:D
naprosto souhlasím 😀
Mirka D.
v práci teda hustý 🙁 nedivím se, žes naštvatá
psi dnes teda první odpolední,
a co zvládli to?
já česnek tuuuze ráda,ale pálí mě po něm žáha
já taky, a dřív mi taky vadil, pak si to nějak sedlo. Taky si ho pěstuju habakůk 😀
kachna
PRODÁM KRÁLÍKA:
Zn. DO KLIDNÉ RODINY
😀 😀 😀 ty seš strašlivej kretýnos 😀 😀 Hod lopatkou musíš natrénovat pořádně 😀 . Já tuhle trénovala hod hrncem 😀 😀
Maya
a hele můžeš mít dalšího koněva
😀 😀 a ty seš taky kretýnos 😀 😀 😀 booožeeee 😀 😀 😀
Dennyky
jeee teplej štrůdlik, to bych si dala!! Já měla enem chleba se šunkou a řeřichou a místu zeleninový salátu se sýrem. sladká tečka by bodla 😀