Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

MirkaD

Denny-no ten pepřák-jako nadšená bych z toho nebyla,ale rodiče už nějakou dobu nosí sebou
    já mám malý psi,který mě větší pes může zabít-a toho se celoživotně děsím….
    v tom závidím vám s většíma psama,že tam to až tak nehrozí
    i když švagrová musela dát utratit fouska,poté co se do něj pustil ridžbek,
    chudák fousek byl slepej…brrrr
    i jsem si říkala,že bych u sebe nosila vodítka navíc,když půjdu normílně bez psů,prostě v batohu,protože tady ze zátočiny z baráku líce malej neodbytnej kříženec…
    a jinak-už jsem psala víckrát,že se mi líbí kožený věci na zvířata
    hodně let jsem měla kožený dvojkarabinový vodítka,
    Dux měl celej svůj život černj koženej obojek s loveckýma psama kovovýma,s ohařema,jak vystavují-nikdy jsem tak pěkný obojek neviděla-s širokou přezkou a kroužkem,
    Gero i mí další psi měli pokud možno kožený cvočkovaný obojky+řetízkoový+popruhový
    ale já na nich nejvíc nosila ty kožený,protože kdysi mě na cvičáku chytil velký knírač Kima,a držel ho za krk pod sebou,nějak si myslímže mu neprokousl krk jen proto(třeba nemám pravdu,nevím)
    že mu neprokousl krk,protože Kim na sobě mě široký obojek na velkýho psa s širokým kroužkem,přezkou a kovovou cedulkou,kde měl Kim napsannou adresu,tak cedulka na něj byla přibitá na ten obojek
    takže velkej knírač měl hubu plnou železa,myslím,že kdyby měl KIM jen řetíkzkč tenkej,tím pádem holej krk,tak by třeba bylo po něm…nebo by byl víc rafnutejmtakhle nic
    takže z tohoto důvodu už roky mám na psech kožený cvočkovaný obojky
    a viděla jsem na fauně na diskuzi fotku mopse-obojek koženej s otbama+koženej obleček s ostnama-jako hahaha-ftipný…
    ale myslím,že toto by některejm malejm psům dost helflo,ono ostny v držce by pro agresora byly asi překvapení….
    jako takový oblečky se teda nedělají,že…ale….
    bylo to takový dobrý brnění…