Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
mě už to v té práci táááák zlobí,štve,irituje-no normálně mě to tam sere
jako zase neschopenka navíc,+jedna kolegyně má neschopenku dál+3 paragrafy-děti ze školy doma….
takže v pondělí směna navíc…
ach joooooo
dnes teda odpo,mín lidí,než normálně ve čtvrtek,asi nebyly ještě výplaty,skončily jsme teda v 9,zástupkyně mě teda hodila dom,i když moc se jí to nehodilop,přece jen,je to trošku zajíždka…
no,ale tak dnes to ušlo-nebylo moc zákazníků-což mě prostě dělá zle-vadí mě přeplněný prostory lidma-jako třeba nádraží a tak…
byly jsem jak kasa 2-tak jsem lítala vybalovat,pak uklízet
no zítra budeme dlouho,že přivezou palety z jinýho obchodu….
to už mě taky štve,na odpolední jsme skoro furt o hodinu dýl+ve středu o 2 hodiny,jinak teoreticky máme furt do devíti,ale v 9 nekončíme
strašně mě celý den bolelo břicho,tak jsem vysolila 300za prášek,
ted večer to přešlo…
psi dnes teda první odpolední,kdy jsme měli oba z Martinem odpolední
on míval vždycky ranní,takže taková změna,je fakt,že bývaly sami doma,když byl Martin v nemocnici…
tak ráno totální vichr,tak jsem s něma šla na chvíli kousek ven-už mě ten vítr štve…
no a kolem půl jedné.když jsme oba odcházeli tak psi spali na dece naší na pohovce-Žeryk na pohlazení zavrčel,a Dafi ani uchem,okem nehla-nic,jako abych po nich nedejbože nechtěla at jdou ven,tak jsme odjeli s tím
že je máti měla 2 krát za odpo pustit na dvůr,no a já byla pryč 8 a půl hodiny
ted už nefučelo,když jsme šli ven,tak snad to tak už zůstane…
Fifi-ty sis udělala česnekový den?
já česnek tuuuze ráda,ale pálí mě po něm žáha
Denny-hezký kočenky,kdy je budeš mít doma?
Maya-my jak fasujem respirátory,tak jsou malý-mají krátký šnůrky….
takže mě by nevadilo,že je musím mít celej den na puse,ale mám pocit,že mi amputují uši….
Milko-můžu říkat Milko?
ppotvůrky ppodivné-Ronja dcera loupežníka…