Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fifi

Pekny vecir vespolek.
    Maya
    co se může stát při pobíhání v lese (to není Loki)
    Jauvajs, chudina. Ono to je hned, nejaka nehoda a nemusi to bejt ani pobihani po lese. Staci, kdyz si vzpomenu na to Ruzenino oko, ktery si na zahrade skorem vypichnula (a ja nejdriv obvinovala nevinny Trolitko).

Dennyky
    Kotata vypadaji fakt jako total ufo. 😀 Uz mas skrabadla, koulodrahu, domecky, zachudky atd? 😀

Maya
    a pak jeste me a mne
    Na to je strasne jednoducha pomucka, vid, Cajdo, kdyz si clovek nechce rikat pady. 🙂 Vidíš pána? (pá-na = dvě slabiky, dvě písmena). Tudíž. Vidíš mě? 🙂
    No, takže dále. Pánovi to nechutná. (pá-no-vi = 3 slabiky, 3 pismena) Mně to nechutná. 🙂 Prosté, mily Watsone.

Cajdo
    du si objednat asi tak 20 veceri az pojedu na vylet
    Nejaky to dlouhy volnicko se blizi? Hezky pocteni z velikonocniho vyletu, ty ses taky expertka, poridit si hned upal/uzeh. 🙂

Esusova
    doufám, že ses aspoň vyspala a dneska je v pupku trochu líp?
    Ale jo, este si trochu skrunda, ale uz neboli. Si sam rekl, ze potrebuje prej cesnek?! Takze dneska cesnecka, topinky suchy v topinkovaci ocesnekovany a je to cajk. Jsem si pripadala jak Ruzice, kdyz na svuj brichabol vyhrabavala jitrocel a pampelisky. Ale telo si reklo, zjevne jedne krve jsme. 😀 Jo a ten caj na zaludek taky zafungal, ale blee, fenykl, to je strasnej smradinec pro me.