Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

MirkaD

tak jsme si s Dafčou daly válecí odpoledne,Žeryk se válel vedle,
    večer jsem si dala vycházku ke kamarádce s pohledem,kterej jí nosím už 5 dní,
    vždy jí ho házím do schránky,
    tak jsem vylezla ze psama předem,že bude rychlá vycházka ke kamošce a zpět-k druhé zastávce,taže 10 minut tam,deset minut zpět….
    vylezu a zjistím,že narohu líce menší kříženec kterej onehdy vyjížděl v noci i po mě….
    tak nic,skočím narychlo k rybníčku a zět,psa mezitím zavřeli,tak ke kamošce,nakonec jsem se jí narvala na chvílu do chodby,at netrčíme venku,a špak rychle kvapně dom
    doma dostali psi 2 druhy vařenýho teplýho masíčka+granule a chrní
    já jsem si dala 20 minut cvičeníčka a du na kafe…
    jinak kamoška naštvaná,že zase otevřou jen některý obchody-pro děti a tak…
    ona miluje hrady,zámky,je spíš typ na výlety do města-jako jít na zámek+někam na kafe,a to má zase smůlu….
    no,já dřív s bejvalým s ADAMOVA za našich 7 let vztahu sjela všechny možný hrady,zámky,zříceniny v blízkým i vzdálenějším okolí,jezdily jsme hodně autem
    na některý výlety jsme brali psi,na některý ne-tím,jak jsem s něma chodila hodně ven v týdnu+neděle cvičáky,tak jsme jednou za měsíc,nebo za 2 už nevím vypadli někam v sobotu na výlet-a jako bylo to příjemný být občas bez psů,odpočnout si od věčnýho hlídání-jestli někde nejde někdo ze psem-člověk je furt ve střehu jak hlídá-jestli není někdo ze psem,jestli je pes na volno,jak velkej,s košem,bez,případně jaký plemeno….
    uvědomuju si to u tatky v BK,když tam su,když dám dom Dafču a jdu bez ní do města,nebo za holkama,a už jen hlídám provoz,a nemusím tak sledovat okolí jako když jdu ze psem…
    jako pro lidi,co jsou zvyklí chodit do civilizace,do města-a zámky,+ZOO a další věci,,co si nevystačí jen s vycházkama to teda taky musí být peklo….
    Fifi-co tě bolí bříško?si snědla párek nevalné chuti?