Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

MirkaD

tak dnes volno
    a po noci,kdy jsem se o pl čtvrté stěhovala vedle-jelikož Martin řezal dost nahlas dřevo- zvolání-otoč se na bok,nebo tě přerazím-nezabíralo:-)
    tak jsem šla spát s Dafčou vedle,s tím,že mě příšerně bolely záda a nohy,takže každou chvíli vzhůru a jen sem čekala,kdy bude normální vstávat
    normální mi to přišlo v půl sedmé,takže jsem posnídala,umyla koupelku,wc,zametla,vytřela a vypadla ze psama-Martin si furt hrál na dřevorubce…
    šupla jsem to k lípě,Dafi se zase táhla,pak kolem velkýho pole na Uhřice a zpět a pak jsem chodila po lese-Žeryk lítal s klackem,Dafi si dala pár pařezů,na jednom pařezu si daly oba pac,tap ve stoje několikrát a šli jsme dom
    ptáčci zpívali,srnci běhali,kvítka kvetli,já si dala ještě obejmutí ze stromem,a od hájenky ve vichru dolů,ale teda v lese to šlo,
    venku jsme trochu dýl,když je to volno,na zahradě jsem zaházela Žerykovi hračku a Dafině svazek klíčů+papírový kapesníčky-at se proběhají,pak oba vykartáčovat a dom
    doma Žeryk sežral oběma snídani,tak Dafi dostala tvaroh s vajíčkem natvrdo,a šli chrnět a chrněli do 5 do odpoledne…
    já dostala k svátku ten náramek z lávových kamenůbílý kamínky,pak barevný čakrový+stříbrná tlapička,nádhernej,tak snad ho hned nerozervu,hromada mých šutru náramků se v práci rozervala,nebo časem…
    +teda fukční tričko červený obtažený od firmx GAPAY-máme od ní oba kšiltovky,tričko je hezkýmale musím si uřezat břicho,nebo ho nosit jako podtričko pod volnějším tričkem…,taky by bylo dobrý zhubnout,ale to bych nesměla žrát-v noci,sladký a za 5 vteřin….,ještě tam měli funkční tričko s kníračem,ale tričko bílý obtáhlý,tak pod to bych musela mít furt něco oblíklýho,jako i doma,tak nic,škoda že nemají černý s bílým kníračem…
    no to je fuk,jinak osobně jsou na mě ty funkční trička od GAPAYEmoc drahý,já si objednala tílko+tatkovi z pracovních oděvů-o dost levnější….
    no večer jsme si dyly vycházku i s Betty kousek k lípě,tam je směrem k lípě sad,kde je kus od cesty lavka,Dafi se naučila na slovo-kde je lavička?k nívalit tryskem a hopnout na ni,tentokrát tam valila i s válečkem Betty,kterou jsme měli vyjímečně na volno-nokde nikdo a přehledný pole,pak Martin hodil párkrát Žerykovi míček,jednou skončil míček na stromě-míček na šnůře s poutkem,takže to jsem se hodně nasmála,Martin hoopal pos stromem,aby shodil míček a Žeryk hledal míček na zemi-neschopní jsou oba….
    no,ted trčí sŽerykem na terase,kde mu hází zas hračku….
    bože to zas bude fnákat,že chce jít za Martinem,když bude doma-to si ho Martin cosi naučil….
    já si ještě zacvičila,ted půjdu žehlit…
    no,tak po večeři,mám na 5 na ráno,tak bych mohla jít spát dřív než v 11….
    děvčata děkuju všem za přání!!!!!!!!!!!
    Milena z PRAHY-jo,jo té vedoucí je přes padesát….,ona byla dobrá,x let mě vozila autem z práce,nebo do práce,končívaly jsme pozděj než ted,i když ted končíme často v dest,ale začínaly jsme v půl páté,to mě tam nic nejelo,a ona v práci velice přísná,honila nás,detailistka,důsledná,a cvak v autě vypla práci a kecali jsme o kočkách,vnoučatech+ostatní věci-úplně jinej člověk-hrozně hodná,takhle ju v práci neznali-taky jsem ji brečela na rameni,když odcházela….ostatní ju znali jak přísnou vedoucí….
    no je fakt,že hodnější vedoucí-jak máme ted jelepší….
    no nakupovíní-my ve čtvrtek šíleně lidí,normálně se mi před osmou z toho dělalo blbě už-fyzicky,jsem se klepala,bušení srdce,motání hlavy,být na kase o 5 minut dýl tak sebou seknu,v so-taky šílený-to jsem tam nebyla,a zítra to taky bude veselý+zvyk lidí chodit si po změně času nakupovat ve třičtvrtě na 8velký nákupy,to tam jsou fronty jak hrom a za minutu 8 jdou lidi-jen pro jednu věc-to jo teda…no my nakupovali ve čtvrtek a v neděli,já to teda kolikrát nestihnu,
    jelikož by mě ujel bus…
    co děláš za práci?

Fifi-jaj,ty máš teda škaredý bebí,brrrr
    no včera v noci nádherný hvězdičky,u vás taky?
    děláš ze psama stopy,když máš kolem ty pole?
    co hlava už přešla?
    Černejčaj-teda Ferišák se chudera upráškuje…tak snd už to bude dibrý-držím palce na rukách i nohách…