Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Zlata

Jj,je to fajn si pokecat aspoň přes NET,já k Zrzavci přišla přes Zvířetník,mě ten styl psaní fakt zaujal,pak fotky tam,no a pak se přešlo na Zrzavce.Jenže já než se odvazim.
    Já psy v podstatě nikdy neresila,doma jsme je neměli a tady to nějak vyplynulo samo,když jsem se nastěhovala byl tuPunta,už 14tiletej no a pak se vždycky nějakej voříšek pořídil,jelikož před lety behali děti venku a domů se šli jen najíst,pes byl s nimi,takže nějaká výchova se neresila,až teprve jsme si pořídili Bobika,tak tam už se ta poslušnost vyžadovat musela.Ale on byl zlatej,o koťata,kuřata se staral.Bohužel ten věk dožití u tech velkých plemen je nízký,takže po 10 letech jsme se loučili.Já si taky už nic pořizovat nehodlam,sice tak stará se necitim,ale nikdo nevíme co bude.Radši si o tom tady jen přečtu.I když jak se znám,tak ono si mě něco najde.
    Je tu fakt aprilovy počasí.Ráno foukal vítr ,prihnala se sněhová prehanka,přešlo to do deště,pak přestalo a vykouklo na chvíli sluníčko,ted už je zase zataženo.