Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

MirkaD

Černejčaj-myslím na tebe jestli si dnes v tom počasí někam šla:-)
    tady deštivo,zajeli jsme ráno autem tam co včera -za Bučovice a na začátek Ždánskýho lesa,kde jsme na kraji u šílený skládky smetí-umyvadlo,plasty,pneumatika obří-lidi hovada
    tak tam jsme udělali okruh-Dafi opět skíkala po pařezech,chodila po kmenech stromů-opět vše nadšená dobrovolná činnost s výrazem-hele su na pařezu naval pamlsek-tak pár ždibíčku pidi piškotek dostala,Žeryk ze začátku mega vytočenej,že prší-protože on nesnášíá déšt,pak zjistil,že neprší moc tak běhal,v bundě válel sudy-takže má špinavou bundu i xixht a pak táhl 4 metrovou větec,ktrá se mu kymácela v držtičce-takže su vymrskaná já i Martin-pro neznalý-Žeryk běhá s dllouhou větví za náma,a jak se ta větev kejvala,tak jsme dostali nejen tradičně po kotníkách,ale oba i po zadku,
    na konci vycházky jsme to vzali po pěšince s hromadou bílých kytiček,přes hromadu konských bobků,že Žerykovi i Dafině udělám na konec vycházky hledj-ztratil s uzlíkem-takže zahodím uzlík po 70krocích pro něj vyšlu Žeryka,ten letí,vyčuchá najde a po cestě uzlík pustí do hromady konskejch hoven-prase jedno,na dvoře Max pro změnu počurá psům plyšovou housenku na hraní-mě ten Max fakt vytáčí s tím občuráváním všho….,no nic,tak ještě pro uzlík pošlu Dafču,at taky nakonec trošku práce,to se pak zase rozprší a jedem dom
    pséci vyfasujou slepičí maso a jdou ležet já du vysávat auto,Martin vařit…
    -jo s tím tykáním-tak mi si tady na začátku zhruba tykali všihni ne?
    já si pamatuju,jak jsem byla nadšená,že si můžu s Petrou tykat!
    jinak já obecně tykání ráda nemám,tím,že vypadám o dest let mladší,většinu život jsem měla 54kilo+mladej xicht+moje lítání furt všude zepsama ve psích hadrech-jako šustáky,větrovka,trička s kníračema…prostě hodně lidí mě automatick tykalo-těm co v mým věku vykalo-mě tyklo,kolegyni vyklo,
    zákazníci mě občas tykali,ale i lidi na zastávce a tak….
    před letama,když byl Gero štěně-takže 5let mám Dfču,Gero měl 14 let,no tak to mě bylo 25 let,byla jsem na zhradě u kamošky,ona s fenou rotvíka,dělala na zahradě,já žejí našlapu stopu,ona si odstopuje,pak se půjdem koupat,tak já ležela,četla si-tričko kratasy-a přes plot-holčičko zavolej mi maminku!
    tvl-mě bylo 25!kamošce o 2a půl roku víc!
    tak se jich zeptala,jestli jim připadá tak stará a já tak mladá…
    jinak tady mi tykání pochopitelně nevadí,jsme stejné krve ty i já-Kniha džunglí
    ale vadí mi to od cizích lidí,případně s takovou tou intonací-no jo,no,co ty mě budš holčičko vykládat….
    případně s takovým tím dovětkem od kolegyn v práci-dřívkdyž mě bylo kolem 30-počekj až budeš mít chlapa,děti,barák,rodinu,psi půjdou bokem,nebudeš na ně mít čas….
    no počkej až budeš starší zjistíš že život není jen lítání ze psama po cvičáku atak,že život sou starosti-starat se o chlapa,dětska,domácnost….
    tak su starší-tak už doufám,že vím o čem je život!?!:D:D