Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

cernej caj

Fifi
    je vlastne vtipny, jak se ze me, na cezetku vlastne skoro nejmladsi clence 😀 stala stra banda 😀

jinak jo, zrzavec vznil na jare 2017 kdyz Esuska mela talinku a hodne i psavala denni pokroky na cezetko a celkove nejak proste hodne resila,ze to s tali proste neslo…
    tak sem ji tohle prekvapko nadelila s tim, ze bude mit svuj vlastni prostor a teda
    1) je neuveritelny, ze se zalozenim zrzavce prece jen jeste prisly novy lidi opravdu aktivne na forum (petrs a mirkad) a ted vlastne znova prisli dalsi novy lidi:) jako Milena a Z a to teda nemluvim o aktivnich clenech, kteri ctou clanky, komentuji a delaji z tohohle fora to, co to je. proste clanky bez ctenaru jsou jen pulka tehle komunity 🙂
    2) ze zrzavec jede 4 roky a je to fakt uzasny, ze to byl takovej experiment, kdy sem ani netusila jestli se to esusce bude libit a ona byla nadsena a ejhle co z toho ted je 🙂

3) se smrti fora na cezetku loni tak mame aspon porad stalou zakladnu, proste to tak asi melo byt:)

tady par fotek z podzimu 2018 kdy sme si s mirkou dali moc hezkej vylet

Zlehýnka do Chřibů – 13.10.2018

Jinak ja su okres brno venkov, puvodem z brna, ale tam ceny bydleni jaksi nejsou moc realny 😀 takze to mam od mirky autem pul hodinku, proto obcas kdyz to jde vytahnu muze, kousek si zaridim, dame cajovnu s mirkou… ale muz je ted hodne opatrnej (jakoze opatrnejsi nez bezny lidi), a mirka jako prodavacka je proste prvni na rane… no ale zase ted kdyz se testuje v praci uz normalne, tak mozna by to brzo slo na prochazku, az nebude zakaz mezi okresema… uz muze pripravuju na to, ze proste stykat se s lidma s ar dni starym testem by mohlo byt OK.

Jinak je sranda, ze ja mirce psala dobry den a tak, na nejaky ty prvni maily 😀 ze sem nejak nechtela byt neslusna a vsem hned tykat z pozice admina a technicke zastity webu 😀 i kdyz tady na foru si tykame vsechny, ze 😀

MirkaD
    jo ono s tema psama v rodine je to vzdycky tezky… jeste to asi jde z pocize rodic majitel + deti, ale ja uz vidim i tak, ze muz si taky dela co chce…. krmi feri od stolu, kdyz mu reknu kdyz ji vede at si ji pritahne ze jede cyklista tak na to ma kilometr casu a pak je zamotana a nejde to, kdyz chci at jede k vet, tak su hned hysterka co vsechno resi…

kdyz sem bydlela u rodicu (4 seltie), tak sem chodila 2x denne ven a meli sme koule pac maminka jim doprala skoro cokoli… nastesti povahove selmicky uzasny, ze nebyl problem ale stejne… meli sme 16ti kilovou seltii, kdyz rozumna vaha je 8kg… takze tohle je casto fakt boj…

Fifi
    no mohla by, ted je tak jeji cas.

Jinak ferinka zitra dobere atb (mela dvoje, muz jel na KO tak jeste jedny dostala), vypada spokojene, majiteli sem psala, at to vi at si psa lip hlida, myslim, ze je stesti nas obou ze ji pokousal na noze a na zadech a ne treba na krku…