Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

MirkaD

Milena z Prahy-a tak-Žeryk zase nějak extra vychovanej není-teda jako je na tom o hodně líp než dřív,ale nikdy to nebude dobrý,prostě nikdy tomu psovi věřit nebudu
    částečně je to i tím,že nemám tolik zkušeností jak některý holky tu-Petrs01 je o hodně šikovnější než já a taky má sebevědomí-to já nemám
    -ale za druhé-a to mi říkaly i holky tu,i chovatelka Gera+víc lidí-a mají všecky pravdu-na h… je ,že se mě do těch psů sere-kurna jak se to řekne slušně?no nijak
    moc lidí-orostě nestarám se jen já-ale chodí s něma ven Martin-ten chodí s něma hodně na volno,bez pamlsků-oni ho teda poslouchají,ale pouští i tam,kde já bych radši uvázala,nečučí co kde kdo z nich dělá-jestli někdo něco někde žere a tak
    když jdu s ním,tak jsme se xkrát kvůli psům pohádali-často du radši už sama než s ním-protože-ON-proč je nepustíš,dyt nikdo nejde,neři na ni-když zařvu na psa at dojde,ježíšmarja,nech toho,co si ty lidi budou myslet-když psa/fenu nějak koriguju před lidma,proč ju uvazuješ,ten člověk je bez psa….to že Dafi vrčí,je mu fuk
    JÁ-nebudu ju tady pouštět,když nevidím za roh,kurna zavolej si Žeryka,tobě je jdno,že deš ze psma na vodítku a něco ti žerou,se ti otráví,ty je na vodítku nevnímáš….-no a už je veselo:D:D:D
    když jdu jsme o rodičů s mým tatkem a Žeryk je na pohovce-a já si chcu sednout-já-Žeryku ustup!a čekám-Žeryk se s vrčením hejbe a čeká hajzl vychcanej co zbytek rodiny
    zbytek rodiny nezklame-máti-Žeryčku poslechnimno tak uhni,Žeryčku,panička si chce sednout,no tak uhni,pod sem Žeryčku pod
    můj tatka-Žeryku uhni,no uhni,no tak se posun,no mu se nechce no…
    já-když mě ulítnou nervy-ježirmaja ŽERYKU OKAMŽITĚ VYPADNI NEBO MĚ TREFÍ!
    no a je to naprd…..-a do toho-du k rodičům-přijede tatka a Máti-jééé Žeryčku dojede ti páneček….-a je to v kyblu…,
    no a radily mě tadyholky hodně,naposledy Fifi tak před měsícem po telefoně,Petrs01 před týdnem…
    já se holt řídím heslem-když něco nevím,tak se zeptám i když tím lidi často otravuju třeba i v práci,že,tam se taky ptám furt…