Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

MirkaD

jinak-já léta četla cztko,pak jsem psala PetřeK na faunu díky Žerykovi-problémy ve výchově,pes ktrýho měl 2 roky brácha,pak ho zdědil na 2 roky tatka,kterej nevychovával,brácha vychovávl silou,švgrová rozmazlovala,do toho brácha agresivní,když pil,a to on pil….
    takže nevím, co ze psem ty 2 rky bylo,ale ….párkrát rafl tatky,manipulace nehrozila,pes dllouhosrstej zarostlej,u česání,stříhání by nás zabil,já ho párkrát zmlátila,že tak hle se ke mě pes chovat nebude.tatka s ním několikrát u nás,pak jsme ho zdědily,je to víc jak 5 let,a 5 měsíců bylo peklo doma….
    ani jsem se dom netěšila
    takže jsem si s Petrou díky článcích na fauně začala psát meily,ona mi radila,pak vznikl Zrzavec,kterýho jsem nadšeně četla,a pak, jsem jednou po telefonu HODINUotravovala Čajdu,že mi nejedou stránky,úplně s toho v krizi-beze srandy….
    no a pak jsem četla,četla,a pak mi umřel brácha,a já úplně v kýblu z toho,jsem do komentářů napsala dlouhý příspěvek,že jsem měla sDfi krásnou dobolenou a tak,ale že mi umřel brácha-byl to šíleně dlouhej psycho příspěvek,
    na kterej si mi dostalo dost reakcí od holek,
    tenkrát mi moc pomohli,oni doted neví jak,ale moc mi tenkrát pomohli,
    jako pochopitelně jsem nebyla jediná co mu někdo umřel,
    ale jejich reakce mě tenkrát fakt pomohli-dá se bez nadsázky říct,že CIZÍ LIDI MĚ TENKRÁT POMOHLI VÍC NEŽ BLIŽŠÍ OKOLÍ!!!!!TAKŽE HOLKY TADY-DODATEČNĚ DĚKUJU TOTO VÁM NIKDY NEZAPOMENU!!!!
    NO TED UŽ TO DÁVNO PRO MĚ CIZÍ LIDI NEJSOU,
    no pak jsem začala psát do diskuze,pak napsala Čajda,jestli nepůjdem na výlet,a šli jsme na takovej mini
    pak na 2 větší
    s Čajdou jsme se pak každý měsíc scházeli v Čajovně -bud v Brně,nebo oni s mužem přijeli za mnou do Bučovic,byly i párkrát u nás,takže toto pravidelný setkávání mě moc chybí
    vždycky jsem se jednou za měsíc vyfintila-přklad-vypadla jsem z psího oblečení do normálního,namalovala jsem si xicht na hubu,a jela jsem pápá
    po telefoně znám Fifi a Denny,teda ta u nás byla i pár minut před rokem na Vánoce s Koníky a s Frntiškem,doufám,že se staví někdy na dýl,
    jinak nejblíž mě bydlí Čajda,ostatní jsou moc daleko…
    já su z Blanska,kde jsem bydlela přes 30 let,kde mám tojlístek kamarádek od mých 14 let-ty mají teda všechny děti,rodiny,ale 4 krát za rok jsme se scházeli na narozky všecky 4-což vzhledem k tomu,že jedna bydlí u PRAHY,druhá kousek od Blanska,třetí větší kousek od Blanska,já ještě větší kus od Blanska+2 děláme o víkendech-já a kamoška je zdravotní sestra-tak jako rok od roku se 4 krát ročně domluvit je dřina,ale zase mít tak dlouho kamarádky je luxus+mám v blansku ještě 2 kamošky co se s nima vídám a tatínka,takže tam jednou za měsíc jedu,oběhnu si kamošky,+vychzky s Dačou,oběhnu obchody,když jsou otevřený,zajdem občas na hřbitov,občas uklidím víc tatkovi-no většinou schvácená po 2 dnech jedu zpět:D
    a ted 12rok bydlím kousek od Bučovic,ve stršné díře,kde není obchod,hospoda,nic,jen cvičák,hezký dětský hřiště,hasička,kaplička a 2 hodiny týdně knihovna
    okolo pole,les,hránění krajinná obladt,jakýsi stepní trávy,lípa,hodně křížků a tak
    ale můj milovanej Moravskej kras to není
    za barákem jsme v BKměli řeku,vude potok,všude les,tady kopce,prach,v lese hmyz,furt se hnojí šíleně pole,když chceme vyplavat psi tak autem do Vicánek,blízko nic není….
    chcu potoky,rybníky,šutry,mech a kapradí….