Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
tak dnes odpočinkovej den-v jednu v noci jsem šla spát ve sluchátkách Kozuba-prásknu bičem
v 6 ráno jsem dala prát prádlo a zas ležet
v 8 jsem vstala pověsila prádlo,pustila podruhý ven Dafinu-poprvní v 6
na Žeryka,at se jde vyčurat-tak na mě dvakrát zavrčel-stylem at si trhnu -ani se nehl-ví co to je čurat-a ví co jsou otevřený dveře
jelikož jsem s nima byla v noci po práci chvílu venku,tak jsem mu jen řekla at si teda nas…doslova a šli jsme s Martinem snídat-pak jsme vyjeli s piskama ke Ždánskýmu lesu,hned kousek od Bučovic,tam jsme udělali kolečko v lese
hodně pařezů+klády-takže s Dafiny nadšená šedá šmouha,ktrá lítala s pařezu na pařez,s klády n a kládu a i tak běhala,žádný ploužení,Žeryk ze začátku válel furt sudy v uschlým listí,v podtstě se posunoval po zádech,to dělá,když je spokojenej
pak tahal 4 metrovej klacek,chvilku jsme přešli přes silnici na druhou stranu,prošli to kousek tam,ale jak su gramlavá a bolavý záda,nohy,tak tam plno větví,listí,hrbatá hlína
tak jsme šli zpět,2 krát se psům jeeště schovali za strom,at se trošku na závěr proběhnou+si zahledají a jeli jsme dom
ani jsme nebyly dlouho venku-něco přes hodinu,ale jiný prostředí,změna u dělala svoje,a psi odpadli a dopoledne chrněli
já čela,Martin udělal smažák,pečený brambory,slepičí polívku
a koláč merunkový
po obědě jsme zalehli,za mnou teda zualezl Žeryk do postele
pak i Dafča
jsme se vyhrabali v 5-pséci se šli vykecat na dvůr
a před sedmou jsme šli na večerní vycházku při západu slunce
u brány psi rodičů,a že jdou taky!
ncož byl zázrak,protože Betty s náma hodně chodívala ny vycházky na podzim-vždycky narvala čumák mezi branku kdyby jsme to jako nepochopily:D,no u brány mám spešl na ně 2 starý obojky+4metrový dvjkarabinový vodítko dělaný extra pro ně na vycházky,když chcou jít at se nemusím vracet pro vodítka,no ale i Max ŠEL-ZÁZRAK!
MAX JE TOTIŽ LÍNEJ JAK VEŠ-BEZESRANDY V ŽIVOTĚ JSEM ZA 35 LET ŽIVOT NEVIDĚLA TAK LÍNÝHO PSA SE ZÁJMEM O NIC-je to syn Betty která ráda aportovala,ktrá miluje doted cvičení,ktrá ráda běhala přkážky,je to syn mýho Gera,kterej sice nebyl akční,ale měl štávu na cvičení,bavilo ho-Max,když na vycházce cvičímm s ostatním psi tak-USNE!!!!!
žERYK NĚKDY ŠTĚKÁ,ŽE CHCE CVIČIT,ZVÁŠT,KDYŽ dAFI HLEDÁ APORTY A TAK,
DAFI SE TAKY HRNE DO CVIČENÍ,BETTY TAKY SE SAMA PŘIDÁVÁ,TŘEBA I NA DVOŘE-CVIČÍM ZE SVÝMA PSAMA A BETTY DE TAKY A ZAČNE DÁVAT PACKY A OTOČKY,JEN MAX USNE,NEBO JDE PRYČ,no nic
a když jsou doma rodiče,tak zdrhá od brány,jakože na vycházku ON NE,je závislej na máti
no tak tento Mx šel taky-všichni 4 valily,Dafi i do kopce k lípě-kde nějaký kreténi na louku k lesu navezli hlínu,snad tam proboha nebude někdo stavět,
no tak jsme šli k lípě,od ní podél lesa k hájence,a dolů,naši psi na volno,psi rodičů na vodítku,furt teda někde čuchali,po metru zaražený hlavy někde-jsou zvyklí,že rodiče s nima chodí pomaluu a furt stojí a já chodím rychle,no nic,ale prošli se,všichni spokojení
jdu říct máti,že jsme z jejich psama byly venku-a ona-jestli nebyly unavení?-
eeeeehm-říkám jí-ONI CHTĚLI JÍT OBA!
máti-no a nebyly inavení?
-já-říkám,že chtělí jít oba!!!!!!!!!!!
bože můj
tak jí říkám,že Maxe se bou násilím nervu,od té doby,co před létama,kdy jsme jeli na výlet s mým tatkem a rodiči,a já před tím chtěla vyvenčit narychlo i jejich psi-a Max se klepal,že se mnou nikam nejde,otec Martina s toho radost a vykládal to pak synovi a jeho švagrové,takže já vapadala jak velkokráva,co se jí bojí skro vlastní pes,ze psama to neumí a týrá je…
tenkrát to byl veselej začátek výletu….
tak jsem máti řekla,že už je to hodně let,ale že od té doby násilím psa nikam netahám,nemíním dělat otcovi radost….
no nic-člověk má radost,že se povedla vycházka,psi všichni spokojení-a máti strach,aby nebyly unavení a že jsou zvyklý brzo spát….