Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

MirkaD

tak mám po vycházce-ke křížku a kousek dolů a zpět a na konci s každým hledj-ztrtil a taneční,Dafi se táhla už i ke křížku,pak běhala,cvičila,
    jako já už su z ní nerví-dřív se vlíkla do kopců,pak dobrý,ted i ke křížku-což je po rovině
    nekulhá,ale jak kdyby ze začátku nemohla jít rychle,když jsme s ní byly kolem řeky v BUČOVICÍCH večer tak valila celou dobu,jenže to bylo večer,a Martin-dyt jí nic není,co furt máš,jí nebaví stejný trasy-to vím teda už dlouho,ale dřív víc běhávala,ted se fakt kus cesty vleče-ze začátku-pomalu,kus za mnou
    přitom cvičí vesele a ze zájmem,k bráně,k vratům líce
    je fakt,že toto bylo i zhruba před rokem,na vycházkách s zečátku táhla,ale ne jak ted
    ale jeli jsme ráno na Babí lom-kousek od Větéřova-6km,v lese,kus po roviině pak dost 3krát do kopce,a valila+pařezy-sem úplně zírala
    no uvidím,jestli se mi podaří přesvědčit Martina na ranní vycházku mimo naše trasy…
    mám hotovou výzdobu venku,-větvičky ve sklince+vajíčka ty lastový pidi kraslice,pak větší na stromě
    doma v hrnku pomlázku a pidi kraslice+mají jedno vajíčko i andulky na větvičce-
    tak výzdoba je a musím jít něco dělat…
    Černejčaj-co vařit na víc dní a pak něco zamrazit vždycky?
    to je v pr….jak je tak hezky a teplo,tak se mi nehce vůůbec,ale vůbec být doma a něco dělat-něco myslím normálně ustlat,nádobí od snídaně a tak….
    normálně sedím furt na terase na stole a čumím do blba…
    paradoxně v teplých měsících hezkých,kdž jsou mí psi venku,ne jak v zimě vyčurat a dom
    tak se mám problém donutit na větší vycházky-v zimě mám rovnici-psi furt zavření jak v paneláku,musí být dýl na vycházce+cvičení,běhání
    ted jak je teplo a sou třeba dopo venku-tak si říkám-tak venku sou proběhli se trochu,občas k bráně,občas k vratům….
    takže vycházkuju,dělám větší vycházky-ale spíš,že se chcu projít já někde jinde a tak,spíš mě Martin říká,že pro psy to tak potřeba není