Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
tož dneska dovča,ráno vycházka k hájence,kolem lesa,dozadu na Uhřice a zpět,a kolečko v lese a dom,Dafi se zas táhla,já už su z ní nesvá….
nevím,jestli se jí nechce,ebo ji bolí nohy…
jako kus šla vzadu pak běhala,skákala na pařezy,Žeryk lítal s klackem,
no a jak jsme došli dom,taková delší vycházka,-na metry časově něco přes hodinu,tak s Žerykem odpadli a prospali dopoledne
já teda umyla okna,vyprala záclony,vytahala na stůl na terasu všecky kvítka,přesadila jsem fialky,pak mě došel substrát-ještě že tak…
už se mi jaksi nechtělo nic,protože jsem ještě pořádně převytírala terasu-je celkem velká,a po zimě,kdy se nevytírala…
no ještě jsem ji mohla vzít napřed rejžákem….ale tak co už…
pak jsem zalezla do vany a pak do postele,
při přesazování kvítek psi asistovali,
pak jsme se s Dafčou k sobě chvílu tulily,no a odpo se váleli po dvoře+lítali štěkat ze psama rodičů na zahradu,takže je máti zase zavřela na dvoře,že tam řvou u brány,
no takže zase budeme psi zavírat na dvoře a pouštět až večer…
no,večer jsme šli chvílu ze psama mezi polama zaházet míček na šnůře na pole,tak se proběhli
no ehm proběhli-Dafi za Žerykem běžela jednou,-Martin hází strašně daleko,tam se s ním potahala o míček a běžela s ním zpět držící šnůru v hubě,Žeryk míček,Martin hodil podruhý-to už si Dafča lempl rozmyslela a čekala na začátku pole a pak běžela zpátky s Žerykem,a pak to Žeryk nemohl najít,tak jsme chvíli hledali všichni,a šlo se zpět…
Dafin si na dvoře sedla na svůj pařez a aby ze mě vytáhla pamlsek,a k ní si sedla Norinka-dvojka k pohledání-fena na pařezu a vedle ní kočka-bože to by bylo foto…
jsem dřív,když jsem měla ještě starýho Gera,tak jsem měla na zahradě překážky-kladinu+3 skočky-Bettyna milovala a miluje skákání,překážky,
tak Bettyna s Mxem si dali překážky +kladinu+starej Gero-ten měl překážky tak 3cm nad zemí symbolicky no a pak šla Norinka na kladinu
pak jsem měla nízkou kladinu u terasy-na 2 cihlách prkno,zakončeným prknem dolů,popelnice naležeto běz dna víla jako tunel+pařez jako konec překážkové dráhy,k tomu někdy obíhání sušáku+saní konských
no tak dráhu s kladinou,popelnicí a pařezem dělali psi současní+Norinka-Norinka kočenka bez pamlsku a dobrovolně….:D:D
jinak lítali motýly,a po silnici valila mini žabička….
večer jsme si daly s Martinem fil-operace mé dcery-skvostnej film…
Fifi-tak at není moc bláta od bagristů!
co pejsci?nelínají?nebo línají celoročně?
když je teda tak jarně
Černejčaj-krásnej motýlek!
bych taky šla do obchodů,kdybych v jednom nedělala…takhle nic…
jsem dnes poslala tatkovi a druhé mamce přání k narozkám,a ted ještě aby mu došli dárky-teda nám aby došli dom,zatím se plíží hodiny….
trička ještě nic….
jaká byla poslední jízda s autím?
Z-no my máme taky zahradu jak kráva fakt obří
ale makají na ní rodiče,je to teda baví,máti si furt kupuje receptáře,a lunární kalendář a tak,ale stjně je mě blbý,že jim nepomáháme,
ale já ze svým zdravím su ráda že zvládnu pséky,domácnost-a to většinou vaří Martin,zahrada nehrozí
na té fungujem,jen,když jsou rodiče pryč…
jako půl zahrady jsou stromy,v rožku hroběčky psů a andulek
kus zahrady neuvěřitelně velkej výběh pro slepice,za kterým byla dřív ještě jedna zahrada,ta už se taky nechala slepicím-takže slepice mají zahradu velkou jak my jsme měli ozemek v BK…úlet,no půl zahrady jsou záhonky…