Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

MirkaD

Fifi-jo,jo máš pravdu-to bude natřííískáno,brrr
    jako člověk su ráda,že budu doma-číst,čučet na pohádky+pochopitelně vycházky-to je u mě norma:D
    ale tam záleží jak su hotová z práce,kolikrát,sice volno,ale nic moc nikam nedolezu,ale to se zjistí vždy ten den až,
    -ale jako pro prodavačku to pro mě/i nás kolegy bude na prd-fakt to bude masakr
    před všema svátkama,zavřením je to horor,ted bude 2krát
    měla jsem mít v pátek odpo,takže zase bude směna jindy,+to v práci asi vypadá na směny,směnu navíc,už dnes jsem se od rána nervila,že zavolají….
    tak nevolaly…
    Z-bože to si mě rozesmála s tím parapetem,božínku,bych chtěla být muccha:D!

Černejčaj-a jo,tak ty máš všecky zubíky frt?
    to já už asi 6 nemám….já su jak Dafík-bezzubák…bezzubák bubák…
    jinak hodně štěstí s formankou s prodejem!
    budeš sosat sluníčko?
    já teda asi,jestli mě nebude divně jak onehdy tak umyju okýnka,okýnka nám nejdou rozdělat,takže to je stejně zevnitř špinavý-a zvenku to bude raz dva,nejpracnější na tom je oddělat květináče a nevysypat je….:D
    a Ferinka už je určitě v cajku,jestli je veselá:-)
    a mě udělal radost Žeryk
    sjeli jsme ted večer do Bučovic,když už se teda nemusí venčit jen v katastru,auto nechali u kolejí a šli jsme kolem řeky -řeka,cestička,pole,šli jsme směr Marefy tam a zpět,potkali jsme 2 lidi ze psama,jinak nikoho,psi se proběhli,Dafi se netáhla jak smrad,tak se asi na těch vycházkách táhne,že ji ty 3 stejný trasy nebaví-ráno se táhla k rybníčku…
    ted běhali,spokojení jak želvičky já ščastná,že čučím do vody,
    psi proběhlí,vyvenčení,a heč,Žeryk ani jednou nepoblinkal auto-tak mám veleradost,možná ještě 100 let a do města to zvládne,juch to by bylo…