Fóra › Ostatní › Kecaci jaro 2021 › Odpověď na: Kecaci jaro 2021
Kachna-já se o tomto bavila asi hodinu s kamoškou po telefoně
že třeba jsou důcchodci a důchodci
že otec Martina-v důchodě,učí,jezdí hrát na pohřby,do obchodu,maká na zahradě,je rád mezi lidma,nevystačí si jen ze psama a zahradou jak máti
můj otec-denně v obchodě,aby vůbec viděl nějaký lidi,na pivo chodil aby nezapoměl mluvit-jak sám říká
semkaždej měsíc jezdí-ted ne,kvůli okresům,ale jinak jezdí každej měsíc mimo jiné proto,že si rozumí s rodičema,je zvyklej dělat s otcem,na zahradě,dřevo,jít s něma na kafe,být na dvoře/terase,občas vemn ze psama-když není to bláto:D
hodně chodil na turistiku,zájezdy,+výlety s chlapama,ted už moc nechodí-zlobí ho koleno,ale podzimní výlet s rodiči zvládl
-a ted-pominu li detail,že vím,že su na mým otcovi na můj věk závislá-jako,že su zvyklá se s ním často vídat oproti jiným lidem v mým věku-i když-jedna kamarádka bydlí s maminkou-ta jí hodně pomáhá s dětma,u druhé kamarádky-ta se taky s tatínkem hodně vídá…
no nic
takže pominu li to,že já su zvyklá se s ním vídat často
tak,když si představím,že by můj tatka a Martina tatka museli být v domově důchodců,kde by půl roku nemohli nikoho vidět!!!!!!!!!
protože nařízení státem,a mohli by umřít………
dyt nejsou ty lidi v těch domovech důchodců všichni rádi že žijoou-jí,pijou a tv a nazdar,určitě je jich část co ořed kovidem byla čilá nějak se stýkala,zájezdy a tak…
řeknu to jinak-už sem to na toto téma čezla ve víc článků
takže je hezký,že se starý lidi chrání aby neumřeli na covid,ale asi někteří umřou na stesk a ne na covid…….i byl takovej článek na zvířetníku….