Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

MirkaD

Černejčaj-a co u zubaře?dobrý?
    já zastřelím mýho velekynologa Martina-bože holky to je takovej blb,že to jako není,ale není možnýýýýýýýýýýýýýýý
    co jsem dnes jen tak mimochodem zjistila?
    že je na hlavu,na hlavičku….
    nic no
    jako pohoda,su vzhůru od 4,zkusím hodinu usnout,pak teda vyberu dárek ještě k narozkám tatkovi+mě,jdu ze psama k rybníčku+kolem ohrad,tam dám psům obíhání stromů-ABY MĚLI POHYB A KONDICI,KDYŽ NEMAJÍ TY DLUHÝ VYCHÁZKY A ABY ZHUBLI,ŽE!!!!!pak dojdu k rybníčku,dám cviky na páteř kvůli rehabce-díky Martinovýmu házení bude s Žeryka paragraf….
    takže otočky,kroky,couvání,obíhání,pk zaházím hračku-atMÁ DAFI POHYB,ŽE A NETLOUSTNE-VŠIMNITE SI FURT SE SNAŽÍM,AT SE HEJBOU NA VYCHÁZKÁCH JO!JÁ S SNAŽÍM…
    no,dojdu dom,vyčešu Dafču,vystříhám srst na břiše a pod pažema-tam jí to nošením svetru zplsnatělo,pak zkrátím srst na nohách,ulkidímoběd,3hodky šlofíka
    pak si jdu pro Maxe,ktrýho mi máti donese,takže Mx se sní pak nebaví-ani za ní nejde:-()
    vyčešu,vykartáčuju,furminátor,hrabičky,kartáče,vytrimovat záda,krk,hlavu,boky,trochu stahna-sjíždělo to krásně samo-paráda,ostříhat náprsenku,břicho,zadek,nohy-no a jdu odměnit
    jdu dom,jdu mu dát maso od psů,s tím,že dám i mým psům kousek,pak mu dám ještě hezky na terase, a jdu uklízet bordel po sobě,
    no a Marti z okna,že mu mám dát granule,že je má rád ty naše,že on to tak dělá,
    vyleze ven s kelímkem,VYSYPE NA ZEM VŠUDE KELÍMEK PLNEJ GRANULÍ A ZAVOLÁ VŠECKY PSI-JÁ HO SEŘVU,JESTLI JE BLBEJ A CHCE ABY SE MU JEDNOU SERVALI
    KROM TOHO PSI RODIČŮ JSOU MEGA TLUSTÍ-FAKT JAKO HODNĚ
    TÍM,ŽE JE NACPE U NÁS NIČEMU NEPROSPĚJE-MARTIN AT NEZUŘÍM,ŽE ŽERYK SI TAK VEZME TŘEBA JEDNU GRANULU…
    NO NIC,NACPU NAŠE PSI DOM,A VYSVĚTLÍM MÁTI,KTRÁ JDE KOLEM,ŽE TOTO KRMENÍ PSŮ JE KRAVINA-JEDNAK SE FAKT MŮŽOU DORVAT,JEDNAK NEVÍM KOLIK TOHO KDO SEŽERE,JEDAK JÁ SE SNAŽÍM ABY ZHUBLI,PŘÍPADNĚ ABY NEPŘIBÍRALY,FURT NA VYCHÁZCE VYMÝŠLÍM BĚHACÍ NESMYSLY,DAFINA JE CHUDÁL RÁDA,KDYŽ SI TED JAK JE HEZKY ZALEZE NA 3 HODINY K BRÁNĚ,KDE SI DĚLÁ CO CHCE A NIKDO PO NÍ NICE NECHCE,A OM JE TAKHLE KRMÍ TÍMTO STYLEM,SE PICNU,KDYBYCH NEŠLA ODMĚNIT MAXE masíčkemtakto nezjistím…