Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

MirkaD

Černejčaj-Kim-stehno nahoře,Gero,za krkem,pak hlava,dodřený břicho,domlácený nohy
    ,já neříkám,že s ní máš chodit kilometry taky,ale chvilku
    Martin nespal celou noc,já 4 hodiny,zase jsem si zarazila rýmu tak super
    ehm-můžu tykat zákazníkovi,když mu jasně řeknu at mě netyká a aon mi řekne,že mi tykat bude a že ho to nezajímá????
    v pátek jsou normální lidi doma?nebo v práci?
    popravdě asi su sobec,ale švihlo by mě nevidět rok rodinu,
    tatka sem normálně jezdím+já tam,za týden má narozky a díky oresům tam nepojedu,ale štve mě to
    já vás dost obdivuju,jak se izolujete od všech,
    já si u sebe říkám,že to nemá smysl,že,když su celej den mezi lidma-tak pak nějaká izolace je na nic
    jo,tenkrát na jaře jsem se snažila,to jsme ty první 2 měsíce tam jely s Martinem ze psama na otočku autem,měli furt roušky a tak,ale když sem viděla,že na to tatka kašle….
    jako tenkrát jsem to probírala s tou psycholožkou,měla jsem hysterickej strach,že ho nakazím,a že kvůli mě umře,ale tatka chodí denně nakupovat,ne třeba jednou za čas,nebo že by si to nechal nosit od tety třeba,
    chodí denně ven,
    jako kdyby se se mnou nechtěl vídat tak neřeknu,ale on vyloženě říká,že to stejně může chytit v obchodě,ve městě,u doktora….
    s rodičema Martina se stýkáme normálně,to se tady moc izolovat nedá…
    teda jasně šlo by to,mám zvlášt domy,tak nosit roušky a tak,ale asi by nás jeblo
    -tím vás v žádným případě nekritizuju!!!!!!!!!!!!!!!
    jen,že za tohle vás obdivujumjá se nějakou izolaci snažila první 2 měsíce,
    ale pak jsme to vzdali,stejně jsem se snažila hlavně já….
    jako třeba švagrová se vídá s tatínkem tak,že přijedou do Bučovic,tam se projdou,a zase se rozejdou,tam tatínek se taky nechce stýkat,
    normálně se nenavštěvujíé nic…
    jako su extrémně ráda,že tatka není v domově důchodců,kde by jsme se měli zakázaný vidět-brrr,děs,že bych měla státem zakázaný se vidět s rodičem,takhle je to nanás…